Родопската пчеларка леля Митра: Ще ме благославяте за това лекарство, което ви давам

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Леля Митра е на достолепните 82 години, но здравето й е перфектно. Родопчанката се захванала с пчеларството покрай мъжа си, който обаче вече не е сред живите. Затова и родопската пчеларка продължила тази дейност сама.
Тя споделя, че медът е най-голямото чудо на света.
За нея единственото, от което се нуждаем, за да сме здрави и дълголетни е чист въздух и мед.
Тя на драго сърце споделя природните си рецепти за лекове, които да заменят всички скъпи лекарства от аптеката и да ни помогнат да се преборим с всички здравословни проблеми, с които се сблъскаме.
Народната лечителка, която е способна да открие болестите по-бързо и от лекарите и да ги излекува напълноБез съмнение можем да я наречем народна лечителка с главно Л. Както и истински човек. Който приема б…Dec 5 2018vijti.com

Първата рецепта на родопската пчеларка е следната.
Трябват ни: 1 килограм мед, 200 грама пчелен прашец, 1 килограм лимони и 250 грама сусамов тахан.
Първата стъпка е да изцедим сока от лимоните.
След това изсипваме сока върху прашеца, така че да се разтвори. След това прибавяме сока и прашеца към меда и бъркаме усърдно и продължително.
След това оставяме готовата смес за едно денонощие на хладно и тъмно място.

После към сместа прибавяме тахана и отново хубаво разбъркваме.
КОНСУМАЦИЯТА СЕ ПРАВИ ВСЯКА СУТРИН И ВЕЧЕР.
Взимаме 1 лъжица от сместа и я разтваряме в хладка вода. Леля Митра съветва да я пием поне 1 месец, защото тя ще ни помогне да укрепим имунната си система и да се предпазим от настинки и простуди. Втората рецепта на родопската пчеларка се прави от мед и орехи. Комбинация, позната на всеки от нас. Това, което трябва да направим, е следното. Първо смиламе орехите и след това ги смесваме с меда. Държим готовата смес в хладилника. Консумацията е по една чаена лъжичка преди всяко хранене.

Тази рецепта също помага на организма ни да бъде здрав и да не боледува. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Простичка народната рецепта с мед и канела е способна да излекува редица упорити болести, дори и лекарите са възхитени от ефекта йWeekly World News даде списък на заболявания, които могат да се излекуват с мед и канела, в унисон с…Jan 6 2017vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!