Проф. Чирков обясни за най-големия враг на сърцето и разкри точно каква е истината

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не е тайна, че нивата на смъртните случаи, вследствие на сърдечни проблеми у нас са много високи.
Проф. Чирков споделя, че факторите, които причиняват проблеми със сърцето ни са много.
Най-основните са застоялият начин на живот, неправилното хранене, мръсният въздух и стресът.
Професорът предупреждава, че за да бъде сърцето ни здраво и да има дълъг живот, трябва да взимаме ежедневни и навременни мерки, преди да е станало късно.
В тези мерки влизат редовните профилактични прегледи. Освен това той дава два много ценни съвета, с които можем да се предпазим от проблеми в сърцето.
При болка в сърцето масажирайте ето тези три точки, това може да спаси живота виВнезапно се появава тъпа болка в областта на сърцето? Не я отминавайте просто така, защото тя може д…Dec 27 2018vijti.com

Първият съвет на проф. Чирков е по отношение на храненето.
Повечето хора водят такъв начин на живот, че вечерята им е обикновено около и след 19 часа. Оказва се обаче, че това е много вредно. Кардиохирургът разкрива, че последното хранене за деня ни трябва да бъде най-късно в 18 часа.
Причината за това е, че когато се храним късно, в организма ни се образуват газове, които повдигат диафрагмата ни. Тя от своя страна притиска сърцето ни и може да провокира прескачания и аритмия.

ВТОРИЯТ СЪВЕТ НА ПРОФЕСОРА Е РЕЦЕПТА, КОЯТО ИМА ПРОФИЛАКТИЧНИ СВОЙСТВА.
Това, което ни е необходимо за нея, е: 1 килограм пчелен мед, 10 лимона и 10 глави чесън. Първо трябва да подготвим продуктите за използване. За целта изцеждаме сока на лимоните, а чесънът почистваме и счукваме до получаване на каша. След това смесваме всички съставки и оставяме сместа да престои за една седмица. След това можем да я използваме, като хапваме от нея по 4 супени лъжици веднъж дневно. Важно е да не преглъщаме веднага, а да оставим сместа за кратко в устата си.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Тайната рецепта на Тодор Живков за здраво сърце и потентност, завещана от билкаря Борис НиколовИзвестният петрички лечител и билкар Борис Николов отдавна не е между нас, но заветите и рецептите м…Dec 17 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!