Помогнало е на много хора: Домашната рецепта на лечителя Борис Николов ще ви избави за броени дни от дисковата херния

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дисковата херния е много неприятно, болезнено и трудно лечимо заболяване. То е в състояние да ни лиши от голяма част от работоспособността и причинява непрекъснат дискомфорт. Оперативната намеса често води след себе си до следващи интервенции и не винаги успява да се справи изцяло с проблема. Ходенето при знайни и незнайни чекръкчии също крие своите рискове. За щастие и при дисковата херния можем да се доверим на природата и да заложим на домашната рецепта на прочутия билкар и народен лечител Борис Николов. Самият той е изпитал върху себе си лечебната сила на рецептата и освен срещу дискова херния, я препоръчва при ĸoĸcapтpoзa и гoнapтpoзa.
Прочут билкар от Пиринско подари на Бойко Борисов тази уникална рецепта за здраве и дълголетие, вижте я и виеПрочут билкар от района на Пирин е подарил на премиера Бойко Борисов уникална рецепта за здраве и дъ…Nov 23 2018vijti.com

В ОСНОВАТА НА РЕЦЕПТАТА Е БИЛКАТА БАБИНИ ЗЪБИ. БОРИС НИКОЛОВ ПРЕПОРЪЧВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРЯСНО НАБРАНА БИЛКА, НО АКО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАБАВЯНЕТО Й, ИЗСУШЕНА ПАК ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА.
Пет супени лъжици бабини зъби се нарязват или натрошават, след което се заливат с 1 литър вода. Вари се един час на слаб огън, след което се оставя за 24 часа. Сместа се прецежда (най-добре през платнена или сатенена кърпа, а не през цедка) и се съхранява в хладилник. През първия ден от курса на лечение се приемат по 3 супени лъжици 3 пъти дневно – сутрин, обед и вечер след хранене. На втория ден дозата се увеличава на 4 супени лъжици 3 пъти дневно, на следващия ден на 5 супени лъжици и така, докато отварата свърши. Прави се 10-дневна пауза, а при нужда курсът се повтаря още веднъж.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
На каква храна да се наблегне при дископатия?
При дискотапия трябва да се приема храна, която да укрепи гръбначния стълб. Най-подходяща за това е тази, която природата ни дава в естествен вид. В нея присъстват всички необходими витамини, минерали и градивни вещества, които не позволяват на гръбнака да се изхабява и ставите да се втвърдяват.

За да се избавите от дископатията, е добре да похапвате сезонни плодове и зеленчуци, пресни и неосолени ядки, семена, житните храни, най-вече покълнало жито, всякакви млечни продукти и мед. Те правят гръбначния стълб здрав и гъвкав. Дори да не страдате от състоянието, приемът на тези храни помага за това никога да не се сблъскате с него.

Лукът е най-силният клетъчен регенератор и източник на младост и здраве (РЕЦЕПТИ)Лукът е лекарство. Може би първите ви спомени от този ароматен зеленчук не са много приятни. Сълзи, …Nov 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!