Откакто си направих тази маска на косата, забравих за косопада и пърхота – все едно никога не ги е имало

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки че ние, жените, обожаваме косите си, не можем да отречем, че често им причиняваме такива мъчения, че чак се чудим как все още не са ни окапали. То не е боядисване, то не е изправяне или къдрене, то не са сешоари и какво ли още не. А дори и да сме от другия тип жени, които съвсем по никакъв начин не третират косата си, то тя пак е изложена на вредните слънчеви лъчи и вятъра, които отслабват нейната жизненост. Затова сме ви подготвили една чудесна маска, с която да се погрижите за своята грива.
Тя стимулира растежа на косата, бори се с пърхота и срещу косопада.
Също така хидратира косъма, прави косата жизнена и дори предотвратява появата на бели косми.
Най-хубавото е, че е подходяща за всички типове коса.
Ако косата ви е рядка: С тези три съставки, добавени в шампоана, ще се радвате на гъста и блестяща гриваКосата ви е тънка и рядка? Да, това е проблем, който би ви стресирал в значителна степен, тъй като р…Jan 21 2019vijti.com

За да си я приготвите, са ви необходими следните продукти:
2 с.л. сок от чесън (прясно изцеден);
1 с.л. мед;
1 с.л. майонеза;
1 с.л. зехтин.
Смесете всички съставки в подходящ съд и ги разбъркайте добре, докато се получи хомогенна смес.

Нанесете върху косата и на главата си сложете шапка за баня или найлонова шапка, с каквото разполагате. Отгоре завийте с кърпа. Стойте така поне час, а след това измийте косата с топла, но не твърде много, вода.
Ако желаете, можете да замените майонезата с рициново масло, което съдържа линолова, палмитинова и олеинова киселини, които спомагат за здравия растеж на косъма. Ако пък косата ви е мазна, добавете жълтък или цяло яйце към маската.
За да има ефект тази чеснова маска, то най-добре да я правите поне два пъти в седмицата. Общо са ви нужни около 30-40 процедури, което всъщност съвсем не е толкова много, колкото звучи, защото се равнява на около 3-4 месеца.

Нанасяйте маската върху неизмита коса. След това измивайте косата си, както обикновено – с шампоан, балсам и каквото още използвате. Гарантираме ви, че миризмата на чесън изобщо няма да се усеща.
Тази изключително лесна и натурална маска е всичко, от което косата ви се нуждае, за да възвърне отново своя здрав и жизнен вид. Защото, както добре знаем, косата е един от най-красивите аксесоари на една жена.
Първо тази смес ми се видя доста странна, но вече я препоръчвам горещо на всеки, който иска да има гъста и здрава косаПадането на косата е по-разпространено при мъжете. Но и дамите не са застраховани. А е изключително …Jan 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!