Можем да свалим 15 кг само за месец с най-бързата рецепта за топене на мазнини

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С наближаването на лятото всеки от нас се стреми да започне да влиза във форма. Но всички знаем колко трудно е в забързаното ежедневие да отделяме време за всичко. А ето че най-бързата рецепта за стопяване на мазнините е била пред очите ни през цялото време. Напитката, която трябва да съчетаем с движение и умерено хранене, може да ни помогне да се отървем от излишните килограми много лесно и бързо. Това, което ни е нужно, е: 1 чаша лимонов сок, 1 ч.л. семена от чиа, 1 с.л. мед и 1 чаша вода. Семената от чиа са много полезни за цялостното ни здравословно състояние, защото съдържат омега-3 мастни киселини, протеини и фибри. Те действат благоприятно на целия организъм. Започваме приготвянето като накисваме семената във вода и ги оставяме да престоят за около час.
Добрин Векилов – Дони приложи японски метод за отслабване и свали цели 28 килограмаДобрин Векилов – Дони, от години се увлича по Изтока. Животът му особено в последните години е едно …Feb 20 2019vijti.com

След това ги слагаме в кухненски робот или блендер и
смесваме с другите съставки. Разбиваме, докато стане еднородна течност.
Трябва да приемаме напитката сутрин, за да има най-голям ефект от нея.
Разбира се, трябва да положим и физически усилия
като повече ходене пеша или всекидневно да отделим по 15-тина минути за упражнения,
но резултатите няма да закъснеят.

И още няколко важни неща:
Голямата тайна на правилното отслабване, е да го възприемате като личен подарък, за себе си. Имайки го за работа (досадно задължение), всеки ден ще ви се струва черен като катран и пълен с тягостни чувства. Мислено отделете всичко хубаво, което ви харесва в тренировката и диетата, набележете си непосредствените предимства от вашата дейност.
Помислете дали фитнесът ви дава повече енергия, прочиства умът ви или просто ви кара да се чувствате по – добре? Колкото повече полезни неща откриете, толкова по – силно ще стане желанието за победа.

Независимо какво правите, не спирайте да опитвате и помнете, че всеки опит е много по – добре от нищо.
Пробвайте модерните тренировки и диети за отслабване, опитайте и от старите.
Възприемайте нещата като научен експеримент,
не забравяйки да наблюдавате внимателно, да отразявате, коригирате и продължавате.
Всеки нов ден предоставя нова възможност за успех и единственият начин да се провалиш,
е ако не опитваш въобще.
Тайните на отслабването, които са ясни за учените, но диетолозите не казват нищо за тяхАко искате да отслабнете, променете тялото си, трябва напълно да промените навиците си. Както змията…Feb 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!