Майка ми страдаше от болки в ставите, не можеше да се изправи, накрая ходеше с бастун, но вече знаем какво да правим

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Болката в ставите е често срещана. Майка ми дълго време страдаше от болки в коленете и лекарите й поставиха диагноза артрит – остро възпаление на ставите. Имаше дни, в които тя не можеше да се изправи на крака от силната проникваща болка.
Как ли не я лекувахме: беше в болница, поставяха й инжекции, пиеше хапчета, купувахме скъпи мазила.
Всичко това, разбира се, помагаше, но за много кратко време. След това болката отново се връщаше.
И нямаше почивка от нея, нито денем, нито нощем.
За да се придвижва й беше нужен бастун, даже два.
Лечение с английска сол: Чисти тялото от киселинност, помага при кожни проблеми, артритна болка в ставите и мускулни крампиДетоксикиращата вана е нещо, което трябва да използваме от време на време. Това обикновено се прави …May 14 2019vijti.com

Един ден по време на работа се заговорихме за ставни заболявания и така един от моите колеги ми разказа как негова съседка се излекувала, след като няколко години почти не излизала от къщи заради силната болка в краката.
И когато един ден той я срещнал бодро крачейки по улицата, се изненадал и я попитал за чудото, което я е вдигнало на крака. Тя му разказала за рецептата за тинктура срещу болки в ставите, която й помогнала да се отърве от болестта.
Ето я и тази проста рецепта: откъсват се кълновете на прораснали картофи (но не зелени, а бели, преди засаждане в земята). Кълновете трябва да се сложат в буркан и да се залеят с водка, така че тя да ги покрива. Съдът трябва да се остави да престои 2 седмици на тъмно и топло място.

С тази настойка е необходимо да се правят компреси на болните стави или да се втрива в тях, след което да се увиват добре с вълнен плат и да се оставят да постоят така за около два часа през деня. И задължително се прави такъв компрес през нощта. След като научих тази рецепта, майка ми и аз веднага решихме да я пробваме. Само една седмица след началото на лечението, майка ми започна да спи през нощта и острата болка изчезна.
А сега тя вече може спокойно да ходи без бастун: просто да става и тръгва. Това е голяма победа за нас.
Побързайте да споделите тези ценни съвети с приятелите си, не ги лишавайте от възможността да научат за това!
Източник: lekuvai.bg
Само намачквам и слагам в зехтин: Помага много при болки в ставите, ушите, мигрена, акнеДафиновите листа имат много ползи за здравето. От тях се приготвя невероятно ефикасно и полезно лече…May 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!