Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио?
Неговата изключително висока светлоотражателна способност, варираща между 95 и 97% и то в много широк спектрален диапазон!
Тук няма да ви занимаваме с многобройните приложения на тези алуминиеви отражателни материали в промишлеността, а ще спрем вниманието ви на приложението им в … народната медицина!
То се базира на допускането, че не само лъчистата енергия се отразява почти напълно от алуминиевите покрития, а същото важи и за биоенергията, преминаваща през енергийните меридиани на човешкото тяло.
Бързо лечение на гъбички: Рецепта с хрян връща здравето на кожата и ноктитеЛечението на гъбички е дълъг и отнемащ време процес. Ето защо трябва да се действа бързо и навреме. …Jan 31 2019vijti.com

ОСНОВАНИЕТО ЗА ТОВА СА ДВЕ: ПЪРВО, СПОРЕД ДРЕВНОКИТАЙСКИТЕ МИСЛИТЕЛИ, ЗА ДА Е НАЛИЦЕ ЖИВОТ, ТРЯБВА ДА ИМА НЕ САМО ОРГАНИ, НО И ЕНЕРГИЯ, СЛЕТИ В ЕДИНСТВО; ДАОИСТИТЕ ПЪК СА РАЗРАБОТИЛИ ПЕРФЕКТНА СИСТЕМА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЕНЕРГИЙНИЯ БАЛАНС В ОТДЕЛНИТЕ ОРГАНИ.
Второ, основният физичен закон определя директната връзка между енергията и материята! При това положение не е изненадващо твърдението, произтичащо от „народната медицина“, че обвивайки с алуминиева лента /фолио/ онези места от тялото, под които равновесието на биоенергийния поток по транслиращите меридиани е нарушен вследствие на заболявания като се започне от схващане при обикновена настинка и се стигне до ишиас, остеохондроза и дори подагра. Так ще получите локално отражение на енергийния поток и ще засилите двойно неговата циркулация!

За целта, преди да си легнете, обвивате с алуминиев лист /или фолио/ болната става притискате плътно – както при компрес – и оставате така до сутринта. Повтаряте процедурата няколко вечери поред, докато болката не намалее чувствително или не отшуми напълно! Предпочитайте да използвате лист, а не фолио, което е с по-ниска отражателна способност, по-тънко е, и лесно се къса, съпоставено с алуминиевия лист. При това внимавайте да поставите листът /фолиото/ откъм гладката му (отражателната) страна! Опитайте тази лечебна техника и няма да съжалявате!
Как да си приготвим това вълшебно вино, за да се радваме дълги години на отлично здраве! Лекува над 100 болестиКое е това растение, което „жили“, но и лекува? При това списъкът от болести, срещу които се прилага…Jan 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!