Животоспасяващ цяр: Медът на тази сестра лекува това, което лекарите не могат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Е.коли е грам-отрицателна бактерия, прътообразен елемент, чиято естествена среда са червата на хора и животни, е необходима част от чревната флора и синтеза на някои вещества, такива като витамин С и разграждането на лактозата.
Тази бактерия е показател за замърсяването на водата с фекалии и
е една от най-честите причини за бактериални инфекции при човек.
Може да е причина за стомашно-чревни инфекции, инфекции на пикочо-половите пътища, сепсис, менингит , пневмония, и така нататък.
За революционен продукт, за който съставките може да се намерят в почти всеки магазин.
Руски цяр лекува успешно разширените вени, много лечители го препоръчват, а доволните нямат четСамо този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против …Jan 20 2019vijti.com

Бивши пациенти Ана казват, че монахинята е спасила живота им, след като са заразени по време на бременност с Ешерихия коли. Те не й помагат, а тя казва, няма антибиотици, а чудотворната комбинация от монахините.
С надеждата, че на никого няма да се наложи, тя споделя животоспасяващата рецепта:
„Коренът на магданоз трябва да се измие и се смила, както и лимона. Всичко заедно се разбърква, добавят се 200 г мед и 200 мл. зехтин. Налейте в чист стъклен буркан.
Вземайте по една голяма лъжица преди закуска, една преди вечеря, и така, докато всичко се изконсумира.

Ако имате повече бактерии, повторете с още една доза „, разкрива Ана.
Необходими съставки:
– 250 г магданоз корени,
– 250 г лимон с кора,
– 200 г мед,
– 200 мл зехтин.

Защо магданозът е толкова ценен за здравето:
1. Укрепва здравето на костната система
Дефицитът на витамин К в организма води до повишаване на риска от счупване на костите – факт, който не е толкова известен.
Всички знаем колко е важно да приемаме достатъчно фосфор, калций, витамини C и B комплекс. А замисляли ли сте дали си осигурявате достатъчно количество витамин К?

Редовната консумация на магданоз ви осигурява необходимото ви количество витамин K. Така подобрявате здравето на костната си система. Защото този витамин действа като модификатор на протеините в структурата на костите ви.
Същевременно той спомага усвояването на калция. Намалява количеството калций, което се отделя чрез урината.
Важно е винаги да търсите свежи, натурални храни, които да се грижат за здравето ви. Започнете да прибавяте магданоз към ястията си ежедневно. Например към рибата, зеленчуците и натуралните сокове.

2. Спомага регулирането на нивото на кръвната захар
Това растение съдържа много специален флавоноид, наречен мирицетин. Той спомага регулирането на нивото на кръвната захар.
Освен това намалява инсулиновата резистентност и има противовъзпалително действие. По този начин ви помага да регулирате количеството липиди в кръвта.
Благодарение на тези качества вие не само се борите срещу появата на диабет. А се грижите за здравето на сърдечно-съдовата си система, като намалявате възпаленията на артериите.
Опитайте да пиете чай с магданоз и лимон след като се нахраните!

3. Грижи се за здравето на бъбреците
Магданозът е едно от най-използваните растения в грижата за здравето на бъбреците.
Той притежава диуретично действие и стимулира бъбречната функция. Така организмът ви ще се пречиства и детоксикира по-добре.
Същевременно благодарение на високото си съдържание на калий магданозът регулира високото кръвно налягане.
Но ако страдате от камъни в бъбреците не трябва да консумирате магданоз ежедневно. Тъй като той съдържа голямо количество оксалова киселина.
Източник: lekuvai.bg
Маслото, с което ще преборите разширените вени: Приготвя се лесно и върши отлична работаВ народната медицина невенът е считан за един от най-ефективните и широко приложими природни лекове.…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!