Елда с кисело мляко – Комбинацията, която ви позволява да свалите 5 кг на седмица

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако искате наистина да отслабнете, опитайте диета с кисело мляко и елда .

И елдата, и киселото мляко са прекрасни и полезни продукти. Но ефективността на комбинацията им е впечатляваща! Това ястие почиства тялото от токсини, понижава нивата на захар и нормализира метаболизма.

Защо елда?

Елдата съдържа протеин и е отличен източник на витамини и желязо.

Хлебна диета – топи 10 килограма за 2 седмициХлебна диета – топи килограмите, без да се налага да гладувате За някои от нас, които не могат да с…May 31 2020vijti.com

Също така е добър начин да подобрите състоянието на сърцето и да предотвратите развитието на диабет. Затова не е изненадващо, че елдата каша дава прилив на енергия, подобрява енергийния потенциал, придава на тялото издръжливост.
Защо кисело мляко?

Киселото мляко е един от най-богатите пробиотични продукти, които подпомагат процеса на детоксикация и подобряват храносмилането на лактозата. То съдържа високи нива на калций, магнезий, биотин, витамин В12 и много други хранителни вещества.

Киселото мляко с елда е много ефективна комбинация, когато става въпрос за премахване на токсините. А това от своя страна подобрява имунитета и помага в борбата с излишното тегло.

В сравнение с други монодиети, елдата не е толкова изтощаваща организма, защото тази зърнена култура съдържа много витамини и минерали. Икономическата ефективност на такава диета също е важна, елдата е доста евтина и достъпна.

Кисело мляко и сурова елда

Вземете следната смес поне 2 пъти на ден:

1 чаша кисело мляко + 1 супена лъжица сурова измита елда, накисната в продължение на 8 часа при стайна температура.

Не се притеснявайте, че елдата е сурова, тя ще набъбне в киселото мляко и няма да се различава от накисването във вода. Необходимо е да се яде тази смес сутрин и вечер, а през деня да се спазва правилна диета (яжте варени пилешки гърди, зеленчуци и плодове в умерена степен).

За месец с такава закуска и вечеря може да стопите 5 килограма, въпреки че през деня ще ядете както обикновено.

Преди да започнете този метод, трябва да се уверите, че нямате противопоказания.

Елда и мляко диета.

0,5 кг елда трябва да се излее 1,5 литра вряла вода. Увийте съдове с елда в одеяло и оставете за една нощ. На първия ден това количество каша ще е достатъчно. Тогава броят зависи от вашите желания.

Парената елда се разделя на пет порции. Първите два дни трябва да ядете само елда, а след това да добавите кисело мляко към диетата. Необходимо е да запомните, че е невъзможно да се пие повече от 0,5 литра на ден. От четвъртия ден е възможно да се добавят зеленчуци и плодове.

Тази диета трябва да се спазва не повече от две седмици.

Приблизително меню за един ден

Закуска: 100 г елда, черно кафе (по желание)
Лека закуска: чаша кисело мляко или шепа сушени плодове
Обяд: 100 г елда, 200 грама зеленчукова салата, подправена със зехтин, чай
Следобед: закуска с неподсладени плодове или зеленчуци: ябълка, краставица, домат; или чаша доматен сок (без сол)
Вечеря: Чаша нискомаслено кисело мляко и 100 грама каша от елда.

Ефективност на елда-кисело мляко диета

Основното предимство на тази диета е ефективната загуба на тегло. Разбира се, заслужава да се отбележи нормализирането на метаболизма, подобряването на състоянието на кожата и косата, намаляване на признаците на целулит.

Трябва също да се отбележи, че напускането на такава диета също трябва да е бавно. Във всеки случай не можете веднага да скочите върху храната и постепенно да въведете нови храни в диетата.

Противопоказания за диета с елда и кисело мляко:

Диабет.
Кърмене, бременност.
Предразположение към метеоризъм.
Хипертония.
Заболявания на стомашно-чревния тракт.

Ударна диета с кисело мляко- 1-во ускорява метаболизма, 2-ро изчиства токсините и 3-то изгаря мазнинитеКогато искате да отслабнете най- лесният начин е да го направите с кисело мляко. Между другото, може…Apr 25 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!