Дъщерята на Глория: Мразя диетите, но с новата „Зигзаг” станах като газела

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Симона Загорова буквално е неузнаваема
Симона Загорова направо сияе. Близките й са възхитени от променената й визия и силата на духа й. Майка й поп фолк кралицата Глория е много горда с постигнатото от наследницата си. Младата певица винаги е признавала, че мрази диетите. Но с новата „Зигзаг” тя е намерила точния хранителен режим за себе си.
Още повече, че при тази диета не гладуваш,
а си хапваш от любимите вкусотии.
Глория издаде как поддържа такова убийствено тяло години наред: Правя това само 1 ден в седмицатаПоддържането на красива фигура не е просто прищявка. Когато тялото ни е в установените рамки за зрав…Mar 5 2019vijti.com

„Не харесвам да броя калории, обичам храната. Признавам го. Но тази диета е най-хубавото нещо, което съм направила за себе си.
Сама не мога да се позная, като газела съм”, смее се красивата изпълнителка.
Методът е подходящ и за хора, които ненавиждат хранителните ограничения, категорични са диетолозите. Привържениците на новото революционно чудо, наречено „Зигзаг” твърдят, че с него не само се свалят 10 кг за месец-два, ами няма вреда и за организма.

На всичкото отгоре диетата е супер проста. Само трябва да спазвате следното правило:редувате дни с консумиране на бедна на въглехидрати храна с такива, с обилно присъстие на въглехидратите в менюто.
Препоръчва се диетата да се прилага два месеца, но може този срок да се удължи или намали, по избор. Освен това периода се разбива на цикли от по 4 дни.Тук калории не се броят.
Първият и вторият ден е с нисковъглехидратен прием. Вторият-въглехидратите са с високо съдържание. Четвъртият е среден-въглехидрати и са 3-4 г на килограм телесно тегло.

Това означава, че първите два дни трябва да намалите приема на следните храни: ориз, картофи, всички пшенични изделия, спагети, царевица и сладки изкушения.
На третият-точно обратното. Да се хранете с повече въглехидратни продукти. И да ядете храни, с по-малко протеини, като всички видове меса, риба, яйца, сирене, бобови и ядки.
На четвъртият ден се изравнява количеството на протеина и на въглехидратите. За четири дни губите до килаграм, а за два месеца се отървавате между 7 и 20 излишни килца.

Резултатите зависят от първоначалното тегло, организма ни и начина ни на живот. Спортът ускорява процесът на отслабване.
Само че е добре да се тренира на 4-тия ден от всеки цикъл. Тогава организма е най-стабилен и няма да се стресира, съветва Симона Загорова.
Източник: kliuki.ws
Щерките на родните ни звезди: Малки, но „напомпани“, татуирани и разкрепостениМалки, напомпани, разкрепостени! Такива са масово малките наследници на родните звезди от фолкгилдия…Jan 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!