Вземете два ореха и започнете с тези движения: Гони стреса и напрежението от раз

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Могат, разбира се, макар и чудото да се случва по-бавно – два ореха в ръката ще се погрижат за здравето на вашите нерви. С два ореха в ръката вие ще приложите един древен метод на ориенталската медицина, с помощта на който ще се отървете от натрупания стрес.
И не само това! Този метод е чудесно решение за всеки, който изпитва напрежение от време на време.
Колкото по-сложен е механизма на нашето общество, толкова повече стрес трупаме.
Всекидневния живот често разболява модерните хора.
Aлтернативна медицина: Натискайте тази точка всеки ден и вижте какво става с тялото виAлтернативна медицина означава нетрадиционна медицина, основаваща се на естественото функциониране н…Aug 17 2019vijti.com

Затова забравете за малко за цивилизацията, лекарствата, синтетиката, пикселите и модерните смарт устройства. Докоснете се до природата с този естествен метод. Сега вече знаете как да се освободите от стреса и да успокоите нервите. Тази естествена и лесна гимнастика ще ви донесе спокойствие в рамките на няколко минути. Всичко, което ще ви трябва са два не особено големи ореха и малко свободно време. Методът работи веднага. Ще почувствате колко добре масажират черупките на орехите. Това приятно докосване не може да бъде сравнявано с никакви други модерни масажни устройства пише lekuva.net. Как да се освободите от стреса? Всички знаете, че на нашите ръце се намират активни точки, които отговарят за функционирането на вътрешните органи. Колкото по-често биват стимулирани тези точки, толкова по-добре ще се чувстваме.

Ефективността на упражненията с орехи източна медицина обяснява с това, че психическата дейност управлява не просто нашите мисли, а и вътрешните органи: енергията е скрита в белите дробове, умът – в сърцето, духа – в черния дроб, воля – в далака, както и желанието да се постигне целта – в бъбреците. Между пръстите на ръцете и нервите има тясна връзка. Затова не е странно, че бърза седация или успокоение се постига именно със следните упражнения.
УПРАЖНЕНИЯ ЗА БЪРЗА РЕЛАКСАЦИЯ

1. Сложете орех между дланите на двете ръце и започнете бавно да търкаляте ореха между дланите.
2. При депресия поставете ореха върху активната точка, разположена върху вътрешната повърхност на китката между сухожилията, леко натиснете с дланта на другата ръка и правете бавни кръгови движения само върху тази точка, пише lifebg.net.
3. Поставете орехите върху дланта. Разположете пръстите на другата ръка така че да можете да въртите орехите с тях. по този начин се цели масажиране повърхността на пръстите, възглавничките.

Стресът и напрежението възникват, когато хората не слушат вътрешния си глас, без да обръщат внимание истинските си чувства. Не забравяйте, че източникът на хармония и баланс е вътре в нас!
Източник: брадва
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!