Благодарение на диетата на Ваня Костова се чувствам както никога досега

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Глacoвитaтa пeвицa Ваня Костова е известна и с неутолимото си желание да топи бързо излишните си килограми.
Несъмнено, за една певица е от съществено значение да има не само завладяващ глас,
но и привлекателна фигура.
Но не само естетически, а и здравословни съображения я подтикват да се подложи на една изключително ефективна диета,
чрез която тя отслабва с 5 кг за една седмица!
Същността на диетичния хранителен режим е в изграждането на разделно меню, като всеки ден от седмицата се ядат само еднотипни неща.
Диета от Каменната ера: Когато нищо друго не помага, значи е време за нещо сигурно, изпитано още от древносттаКогато стане въпрос за външен вид всички – и жените, и мъжете, са супер суетни. Всеки иска да има ст…Jan 29 2019vijti.com

През първия ден хапвате единствено плодове, между които не включвате банана. Давате предимство на динята и кантарът показва, че 1 кг от теглото ви си е отишъл…
На втория ден преминавате към зеленчуци – печени, варени, задушени, сурови… Изключвате обаче царевицата и боба, но не и картофите.
През третия ден на масата ви се появяват и плодове и зеленчуци, но не ги поглъщайте заедно – на закуска е препоръчително да ядете само плодове, а на обед и вечеря се съсредоточете върху зеленчуците (картофите нека да са по обедно време).
Четвъртият ден е посветен на бананите – изяждате до 8 парчета и прибавете към менюто нискомаслено кисело мляко.

На петия ден ядете готвено с домати пиле или печено, гарнирано с пресни домати. Е, може да замените пилешкото с пуешко – въпрос на вкусови предпочитания. Шести ден: отново пиле и зеленчуци, но без бобови растения и картофи. Седмият ден е да си хапвате супички – сутрин, обед и вечер, приготвени с различни зеленчуци, пасирани, може с малко фиде. И през цялата седмица пиете много вода – за предпочитане да сменяте минерална с изворна.

Резултатът ще сходен с този при Ваня Костова – минус 5 кг от теглото ви! Може да продължите вталяването, повтаряйки същия хранителен режим още 2 – 3 седмици. Така Ваня Костова е свалила цели 35 кг! Защо и вие да не свалите толкова? Междувпрочем, певицата прилага и друга ефективна диета, за да поддържа вече новопридобитото си тегло.
Това е „житната диета“ на прочутия лечител Петър Дънов: за целта тя попарва във вряла вода жито и го оставя да кисне 24 часа. След това прецежда течността и я пие, добавяйки малко мед и лимон – за овкусяването й. Прилагайки тази диета, певицата успява да пpoчиcти ефективно тялото си не само от токсини, но и от натрупаната негативна енергия! Така че може да я опитате и вие, дори теглото ви да е в нормалните за възрастта граници! Защото от нея лъха на здраве!
Отслабвайте без стрес с диетата 5/2: Хапва се ограничено само 2 дни в седмицатаДиетата 5/2 е разработена от британския телевизионен журналист и дипломиран лекар Майкъл Мосли. Мето…Jan 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!