Ако страдате от високо кръвно, има спасение: Мощна рецепта на народния лечител Петър Димков ще спести мъките ви

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Народният лечител Петър Димков едва ли се нуждае от представяне за всички, които някога са се доверявали на народната медицина. Той е автор на много рецепти, в които смесва природни продукти и много полезни билки, които се срещат почти навсякъде из България.
Голяма част от тях той е почерпил директно от природата, изследвайки растенията, както и навиците на животни и птици да ги използват. Предлагаме ви една от популярните рецепти на лечителя Димков, която помага в борбата срещу една от най-разпространените и коварни болести на XXI век – високото кръвно налягане.
Един от най-известните холански хомеопати в света категоричен: ваксините, антибиотиците и противозачатъчните са много вредни за здраветоТон Янсен е световноизвестен хомеопат, автор на революционния метод на хомеопатичната детоксикация. …Nov 26 2018vijti.com

Ето как да си я приготвим. Необходими продукти: 500 грама натурален пчелен мед; 100 грама счукани орехови ядки; 20-25 счукани ядки бадеми; 20 листа от индрише, заедно с дръжките; 30 листа градински здравец; 4 големи лимона.
Начин на приготвяне: Поставете меда в подходящ съд. Добавете счуканите бадеми и орехи. Измийте, нарежете на ситно и добавете здравеца и индришето. Изцедете сока от лимоните и го добавете. Отстранете семките, измийте хубаво корите с топла вода, разбийте ги с блендер и къщо ги добавете към сместа.

Разбъркайте с дървена лъжица или бъркалка до получаването на хомогенна смес. Приемайте този чудесен лек срещу хипертония по 1 супена лъжица 15 минути преди хранене сутрин, обед и вечер.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Ето и още няколко съвета за поддържане здравословни нива на кръвното налягане:
1) Ограничаване на приема на алкохол
Препоръчва се да пиете 1 напитка дневно за жени и 2 за мъже. Всичко над това увеличава риска от хипертония, а препоръчителният прием намалява този риск.

2) Консумирайте пресни зеленчуци и плодове 4-6 пъти на ден
Плодовете и зеленчуците осигуряват много микроелементи, които имат благоприятен ефект върху кръвното налягане.
По-специално, калий, магнезий и калций играят значителна роля при намаляването му, но обикновено не се приемат достатъчно чрез храната.
Ето защо се препоръчва 4 до 6 пъти дневно приемане на плодове или зеленчуци в организма, наред с други неща, и защото те са пълни с фибри, които помагат за понижаване на холестерола.

3) Внимавайте за приема на натрий
Най- добрите домашни лекове за понижаване на кръвното
Най- добрите домашни лекове за понижаване на кръвното
Ограничаването на прием на натрий (т.е. сол) е важна стъпка в понижаването на кръвното налягане, а препоръчителната дневна доза е 2300 милиграма, което е около 1 чаена лъжичка.
За тези, които вече имат повишен натиск, тя трябва да бъде около 1500 милиграма. Ето защо най-добре е да се избягват преработени и опаковани храни с плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни.

Прочут билкар от Пиринско подари на Бойко Борисов тази уникална рецепта за здраве и дълголетие, вижте я и виеПрочут билкар от района на Пирин е подарил на премиера Бойко Борисов уникална рецепта за здраве и дъ…Nov 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!