Абсолютно всяка бенка по вашето тяло означава нещо, важно е за вас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Промените в тялото са резултат от преживени силни емоционални събития и стресови ситуации и са свързани с разпределението на естествената енергия на тялото /наречена Чи – според китайската астрология/. В този смисъл и бенките, които се появяват, или с които хората се раждат, показват местата където тази енергия е била по-активна през различните периоди от живота на човека, включително и в майчината утроба.Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com

Енергийният поток Чи може да бъде както насочен, така и възпрепятстван от позицията на дадена бенка. Бенките могат да бъдат преходни – да увеличават броя си, да потъмняват и да изчезват с възрастта. Според Саймът Уонг, който повече от три десетилетия се занимава с китайска астрология, анализът на връзката между разположението на бенките по тялото на човека и съдбовните предопределености, обусловени от неговия характер. По-долу ви представяме този изключително интересен анализ, като се започне от челото.

Бенка в центъра на челото означава, че общуването ви с хора с определена власт над вас в работата или в семейството и трудно; но ако бенката е встрани върху челото, то значи сте изпълнен с енергия, наясно сте с целите си как да ги постигнете.

Вежди – ако бенката е видима под тях, богатството ще ви споходи, защото знаете как да го направите реалност, а ако е скрита – не се забелязва отдалече – то това означава, че ще се придобиете „скрито съкровище“; най-сетне, ако бенката е непосредствено над веждата ви, то парите в живота ви никога няма да са проблем.

Клепачи – ако имате бенка върху тях, то сте склонни да пилеете пари, което рефлектира в липсата на хармония в семейството. А бенка под окото показва, че сте свръхемоционална личност, с произтичащите от това плюсове и минуси. Нерядко срещаната бенка на бузата говори за самота – неспособност да създадете трайно семейство, а ако бенката е в близост до устните, то очаквайте сериозни инциденти в бъдеще.

Уши – ако имате бенка върху тях, то значи сте харизматична личност и се ползвате с добра репутация. Ако бенката е върху вътрешната страна на ушната мида – значи ще живеете дълго, а ако е на върха на ухото – значи сте природно интелигентна. Ако имате бенка и върху двете си уши – ще бъдете влиятелна личност, живееща в лукс и удобство.

Нос – бенка върху върха му е сигнал да сте внимателна в отношенията, които изграждате, тъй като нестабилността ви може да попречи; тук положителното е, че сте и работохоличка! Ако бенката е в страни на носа, в близост до ноздрите, то значи ще контролирате с вещина парите си и ще правите успешни спестявания.

Брадичка – бенка върху нея е свидетелство за силна воля, упоритост и решителност да гоните докрай целите си; успехите ви изглеждат неминуеми, но се пазете от неочаквани провали, поради вашата неотстъпчивост. Освен това, доколкото брадичката е винаги в движение, бенката върху нея може да означава, че имате нужда от промяна след промяна или от дълги пътувания.

Устни – ако бенката е разположена до един от двата края на горната устна това означава, че сте гастроном, проявявате щедрост и цените качеството на вещите и услугите; Ако бенката е в близост до долната устна – то очаквайте големи успехи на вашите деца!

Врат – не е добре да имате там бенка, защото тя е спирачка за енергията между главата и тялото или между духа и физическото; следователно очаквайте разочарования в живота. На всичкото отгоре, ако бенката е в центъра на врата ви, то следва непрекъснато да обуздавате вашата агресивност спрямо околните, които ще страдат или ще се отблъснат от вас поради това…

Ръка – ако бенката е под лакътя, то сте състрадателна, а ако е между лакътя и рамото – то да се сдобиете с пари няма да е проблем за вас.

Гръден кош – бенка върху него означава, че ще достигнете високо обществено положение или висок пост в работата.

Корем – колкото бенката е по-близо до пъпа ви, толкова ще сте по-щастлива в живота.

Ръце – бенки по ръцете означава, че сте сръчна парсона – за всичко ви бива – което вещае да имате достатъчно пари, за да живеете охолно.

Гръб – бенки върху гърба означава, че носите товар – в преносния смисъл на думата и трябва да работите продължително време, за да успеете.

Крака – ако бенката е върху бедрото ви, значи сте с*ксапилна дама и подсказва за решителност и екстровертност; бенка върху прасеца – здравословни проблеми в резултат от пренапрежение в работата; бенки върху коленете – значи сте с късмет да спечелите от лотария много пари.

Гърди – бенка върху гръдта ви означава, че сте грижовна майка с добра обществена позиция, а ако е върху зърното – успехът ще споходи децата ви във всички житейски сфери.

Ходила – бенки върху тях – вие сте родена за лидер и хората охотно ще ви следват; ще търсите новото постоянно, пътувайки много; накрая ще получите признание за добрите си дела.

Дупе – бенка там означава, че сте щедра, със склонност да помагате на другите и ще се ползвате с добра репутация. Подробен анализ, нали уважаеми дами?

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства се консултирайте със своя лекар!Лапнете и задръжте скилидка чесън в устата си: Ефектът е поразителен за вашето здравеСилните антибактериални свойства на чесъна и хранителните му качества обуславят неговото използване …Oct 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!