Специален хороскоп: Кой какъв е в любовта според деня от седмицата, в който сте родени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Опознайте себе си и открийте идеалния партньор в зависимост от деня на седмицата, в който сте родени.
НЕДЕЛЯ
Жената, родена в неделя, е импулсивна и упорита. Ръководи се от чувствата си. Има нужда да се гордее с партньора си. Не обича да отстъпва и да жертва свободата си. Предпочита мъжът да ѝ се подчинява. Често тя е двигателят в двойката. Разбира се най-добре с мъже, родени във вторник, четвъртък или петък.
Мъжът, роден в неделя, е амбициозен и самоуверен. Покровителства жените. Има нужда повече от признание, отколкото от любов. Инициативен и властен. Обича да говори. Чувствителен е към комплименти. Най-подходящата за него партньорка е родена в сряда, четвъртък или петък.
Подробен хороскоп за декември разкрива невероятни тайни, вижте с какво ще ви изненада съдбатаПрез първия зимен месец мнозина ще имат възможност да променят живота си към по-добро. Ще се възполз…Nov 22 2018vijti.com

ПОНЕДЕЛНИК
Жената, родена в понеделник, е нежна и чувствителна. Умее да прави отстъпки, не обича да живее сама. Има нужда да споделя чувствата си. Много интуитивна, стреми се към хармония. Винаги следва пътя, по който я води сърцето ѝ. Идеалният партнор за нея е роден в понеделник, вторник или сряда.
Мъжът, роден в понеделник, е свръхчувствителен, с голямо въображение, винаги търси контакта с хората, особено с противоположния пол. Има нужда от нежност и разбиране. Самотата не е за него. Под привидното му спокойствие се крие тревога ще намери ли човек, с когото да сподели цялата любов, на която е способен. Ще си допадне с жена, родена в петък, събота или неделя.

ВТОРНИК
Жената, родена във вторник, е щедра и страстна в любовта. С остър ум и чувство за хумор, тя има нужда от независимост. Обича свободата и се страхува само от едно – монотонността на чувствата, която може да убие ентусиазма ѝ. За нея любовта трябва да бъде страстна. Иначе не си струва. Идеалният партньор би трябвало да се роден във вторник, четвъртък или петък.
Мъжът, роден във вторник, е надарен да омайва с думи. Съблазнител, който умее да предразполага. Ще го познаете по чувството му за хумор, усмивката и способността да се дистанцира от неприятните неща в живота. Ентусиаст, който обича да се забавлява. Ще се разбира добре с жена, родена в сряда, събота или неделя.

СРЯДА
Жената, родена в сряда, е любяща, чувствена и нежна, макар да се крие зад сдържана фасада. В любовта има нужда от сигурност и исреност. Страхува се от любов от пръв поглед, от страст, която може да пламне и после да угасне. За нея е важна не физическата красота, а честността в чувствата. Ще си допадне с мъж, роден в сряда, петък или събота.

Мъжът, роден в сряда, е мъж на честта. Съзнателен и честен в любовта. Крие съкровище от нежност, но невинаги успява да изрази чувствата си. На него може да се разчита, защото когато обича, го прави от цялото си сърце. Верен е и внимателен. Предпочита сигурността пред страстта. Ще се разбира с жена, родена в петък или събота.

ЧЕТВЪРТЪК
Жената, родена в четвъртък, е нетърпелива ентусиастка, когато става дума за любов. Не се губи в мъглата на чувства и илюзии. Обича свободата, приключенията, новите преживявания. Привлича мъжете със спонтанността си. Не обича да се обвързва с когото и да било. Допада си с мъже, родени в неделя, четвъртък или събота.

Мъжът, роден в четвъртък, е роден съблазнител. Иска да опознае живота от всичките му страни и да запази свободата си. Страхува се от рамките на живота в двойка, но не може да живее сам. Зад привидната си насмешливост крие голяма нежност и е способен на дълбока любов. Разбира се с жени, родени в петък или събота.

ПЕТЪК
Жената, родена в петък, е романтична мечтателка. Стреми се към красота и хармония. Покорява с нежността и чувствителността си. Има нужда от сигурност и защита. Страхува се от самота. Намира душевно равновесие сред семейството и децата. Привличат я мъже, родени в петък или неделя.

Мъжът, роден в петък, е артист. Никой не може да устои на чара му. Ако ви казва, че ви обича, значи наистина го мисли. Има нужда да се чувства обичан и ценен. Когато пада в обятията ви (а не обратното!) мисли за семейство и деца. Любовта ще разцъфти с жени, родени в петък или събота.

СЪБОТА
Жената, родена в събота, е потайна и загадъчна, не издава лесно чувствата си. Има независим темперамент. За нея покоряването е първо интелектуално. Привидно е безразлична, но вътре в нея чувствата кипят. Трудно казва „Обичам те“. Добра комбинация е с мъже, родени в събота или неделя.

Мъжът е независим индивидуалист, способен е да живее сам. Реакциите му са непредсказуеми. Не прави пламенни изявления. Към нежния пол е по-скоро подозрителен. Страхува се да покаже колко е чувствителен. Ще се разберат с жена, родена в събота или сряда.
Източник: flashnews.bg
Пълен любовен хороскоп за 2019-а: Вижте колко щедра и пълна с приятни изненади се очертава годината на Жълтото прасе!Съвсем наскоро  ви разкрихме, че 2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишн…Nov 13 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!