Седмичен хороскоп 14-20 септември: СКОРПИОН, дългоочаквани придобивки! СТРЕЛЕЦ, привличате необходимите събития в живота си!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Енергията от тази седмица е стабилна, но не твърде благоприятна, защото звездите и планетите ще повлияят негативно на благосъстоянието на Овена. Да останеш в тонус ще бъде много по-трудно от обикновено, но все пак е възможно. За целта астролозите съветват да носите повече сребро, да общувате с приятни хора.

Седмичен хороскоп на Алена-За Скорпион започва да духа вятърът на промяната, Водолей особено благоприятен за бизнес Началото на седмицата е малко по-лежерно и още с лятно настроение и зодиите са изправени пред един…Sep 8 2020vijti.com

В много въпроси Овенът ще трябва да проявява сдържаност, защото кавгите с хората сега са опасни: това може да доведе до проблеми на всеки фронт. Астролозите вярват, че приятелите и близките могат много да помогнат на Овена при решаването на належащите им проблеми. Сега това е много полезно.

Телец

Ще бъде трудна седмица, защото в понеделник звездите ще бъдат в благоприятно положение за последно. Във вторник започва период на енергиен застой, придружен от загуба на късмет, физическа сила и творчество.

През делничните дни са възможни проблеми в различни области на живота, но астролозите уверяват, че това е временно явление. Енергията ще се подобри през уикенда. На 19-ти и 20-ти е по-добре да се отпуснете в кръга на близките.

Близнаци

Първият ден от седмицата ще стане изключително динамичен за Близнаци. По-добре е да го посветите на прости и премерени дела. Трябва да се опитате да програмирате енергията си за успех. За да направите това, трябва да си поставите важни цели и да ги следвате безмилостно до самия край на седмицата. През уикендите не се отпускайте твърде много: по-добре е да обърнете внимание на домакинските задължения. Пазаруването също ще бъде добро и полезно занимание. Това ще помогне на Близнаците да се настроят на положителна вълна.

Тази седмица астролозите съветват представителите на този зодиакален знак да останат замесени във всички най-важни неща. Не се отказвайте от важни проекти. Това е идеалното време за работа.

Рак

Тази седмица е идеална за самоанализ, духовна практика и търсене. В любовта анализът на минали грешки ще бъде полезен, но не бива да се задълбочавате в миналото твърде много. По-добре да се съсредоточите върху бъдещето. Астролозите препоръчват на семейните Раци да остават по-често в компанията на любим човек и деца. Самотните представители на този знак могат да се запознаят и да отидат на срещи.

През първите няколко дни на работа Раците може да се нуждаят от помощ от други хора. Работата в екип ще ги спаси от потенциални проблеми с парите. Увеличения са вероятни в четвъртък и петък. Звездите ще бъдат максимално позитивни и креативни, за да можете да се справите с най-важните проекти.

Лъв

За Лъв е полезно да визуализира желанията си, защото те имат голямо въображение и креативност.

Основното нещо е да не бързате. Седмицата трябва да премине под мотото „търпението и работата ще подпомогнат всичко“. Спокойствието и вниманието ще помогнат на Лъв да остане в правилното настроение и да поддържа висока производителност. Прекалено амбициозните представители на този знак е по-добре да забавят малко и да се съсредоточат върху важни въпроси. По-добре сега да не бързате с нещата.

Дева

Девите ще трябва да се съсредоточат върху едно нещо. Тази седмица няма да е възможно да се постигне успех по всички въпроси наведнъж. Ще трябва да приоритизирате според собствените си желания. Ако това е любов, тогава тези, които търсят своята сродна душа, е по-добре да  проверят любовната съвместимост .

Семейните Деви е по-добре да прекарват повече време с децата и любимия си човек. Можете да посетите родителите си, да поканите стари приятели и познати на ваше място, да организирате малко парти за семейството и приятелите си. За тези, които предпочитат да се фокусират върху работата, е по-добре да правят бизнес дори през уикендите. Сега звездите са в идеална позиция както за интелектуален, така и за физически труд.

Везни

За Везните всички дни ще бъдат трудни, с изключение на понеделник, в който звездите и планетите ще бъдат позитивни и креативни. От вторник нощните светлини навлизат в силен дисонанс, което ще се отрази негативно на енергията на Везните, способността им да печелят и спестяват. Време е да ограничите разходите и да се погрижите за най-важните и неотложни въпроси.

Късметът няма да е излишен в любовта, защото има голяма вероятност от кавги, изблици на ревност и празни обиди. Астролозите съветват Везните да проявяват повече съпричастност към хората около тях. Това ще ви помогне да се сближите с тях и да спечелите тяхната подкрепа в бъдеще.

Скорпион

Скорпионите не са сред  зодиакалните знаци, които имат лесни пари, но тази седмица те очакват много късмет. Това ще бъде времето, когато много важни проблеми ще бъдат решени сами, когато можете да направите дългоочаквани придобивки и да започнете нови проекти. Творчеството на Скорпионите ще нарасне значително, което ще доведе до техния успех.

Хората от този знак също ще имат възможността да раздвижат любовта. Основното нещо е да не действате прибързано, да не правите прибързани заключения. Като цяло това ще бъде чудесно време за нови запознанства, което ще изисква смелост и откритост от Скорпионите. Седмицата е идеална за започване на нова връзка или прекратяване на стара.

Стрелец

Стрелците трябва да си вършат домашните задължения. Време е да приведем жилището в пълен ред. Можете да започнете ремонт, да планирате преместване, покупка или продажба на недвижими имоти. Прекомерната самоувереност може да доведе до регресия, защото понякога е важно да се съмняваме в себе си, за да започнем да действаме по-внимателно и разумно.

Най-успешните дни за Стрелец ще бъдат 15, 19 и 20 септември. Тези дни звездите и планетите ще бъдат в най-позитивно настроение. Представителите на този знак ще могат да привлекат необходимите събития в живота си, да се запознаят с важни хора. Що се отнася до общуването с хората, астролозите настоятелно съветват да не давате празни обещания на никого.

Козирог

Козирозите трябва да се научат да разпознават и да се защитават срещу енергийните вампири . Сега звездите и планетите са в много неблагоприятно положение, при което недоброжелатели и врагове започват да се активират. Астролозите съветват да избягвате общуването с неприятни хора и да не влизате в конфликти.

Сега Козирозите трябва да активират най-важните черти от своя характер, а именно предпазливост, самодостатъчност. Без тези качества късметът няма да им се усмихва толкова често, колкото бихме искали. Време е да се абстрахирате от натрапчивите мнения на хората около вас и да се фокусирате върху най-важните неща. През уикенда енергията на звездите ще стане много по-позитивна, така че можете да си починете добре.

Водолей

Водолеите стават малко по-сантиментални тази седмица. Това важи особено за понеделник – най-трудният ден от седмицата. Във вторник и сряда може да има малки проблеми с отношенията с близките.

Не бива да огъвате линията си и да проявявате непримиримост, тъй като Водолеите могат да провокират конфликт с подобно поведение.Водолеят трябва да бъде по-гъвкав и отворен за диалог. Всеки проблем с роднини, приятели или колеги се разрешава най-добре, без да се карате. Що се отнася до финансовата и бизнес сферата, по-добре е временно да забавим дейността: енергийният сектор от тази седмица не разполага с нови начала.

Риба

От 14 до 16ти Рибите ги очаква много благоприятно време, което може безопасно да бъде посветено на всеки бизнес. Ще бъде полезно да промените средата, да започнете нов бизнес на работа, да общувате с хората. В процеса на комуникация ще се окаже заредена с положителната енергия на хората, които обичат и ценят Рибите.

През първите три дни от седмицата Рибите ще се нуждаят от рационален подход за решаване на всякакви проблеми. Други може да поставят под въпрос правилността на житейските принципи на Рибите, но не бива да приемате вярата и мнението на тези, които не са близки хора. Такива хора могат да ограбят представителите на този Знак от късмет.а Поради тази причина Рибите не трябва да разказват на никого за плановете си .

Ето защо Скорпион е най-важният знак в зодиакаСкорпионът е един от най-важните знаци в зодиака. Той е ангел, който танцува в мрака. Той осветява н…Mar 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!