Най-после добри новини: Прочутият астролог Гал Сасон предрече пари и слава за българите през 2021-а

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прочутият астролог Гал Сасон е готов със своята прогноза за новата 2021 г. Той обяснява, че според рождената астрологична карта на България, съставена спрямо датата 24 април 680 година, през 2021-ва страната най-после ще се освободи от Сатурн, а през 2024-та – и от Плутон, за да може духът на Водолей да я изцели, съобщава retro.bg. „Тъй като България „е родена“ под знака на Телец, тя трябва да се справи с влиянието на Уран – планетата на пробуждането и революцията, стъпила върху нейното Слънце.

Това се случва веднъж на 84 години. Светлината на прожекторите ще се насочи към младите. От март нататък Юпитер – планетата на позитивния поток, се премества в дома на парите и талантите на България. Очаквайте подобряване на финансовото положение и световно признание за голям брой талантливи българи. Ще се гордеете с тях“, коментира Сасон.

Mirror: Ванга вещае за 2021: Дракон ще завладее светаБаба Ванга, с истинско име Вангелия Гущерова, беше наречена „Нострадамус на Балканите“ заради нейнит…Dec 26 2020vijti.com

Добра новина е, че през 2021-ва превключваме от елемента Земя на елемента Въздух, което ни дава шанс да полетим високо над предизвикателствата на 2020-а. Преминаването на Сатурн и Юпитер от земния Козирог в летящия Водолей ни предлага инструменти, с които можем да променим институциите си, да преодолеем расизма, да разрешим конфликтите, да се избавим от популизма и национализма, да се върнем към равенството и глобалното сътрудничество. Водолеят е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи.

Съвпадът на Юпитер и Сатурн във Водолей, чието влияние ще усещаме през цялата 2021-ва, е за първи път от XV век насам – времето, когато тъмните векове отстъпиха пред Ренесанса. Дано същото стане и сега“, допълва още астрологът. Той казва и по няколко думи за всяка зодия. За Овните се задават нови възможности, които ще им помогнат да сбъднат желанията и копнежите си, но само ако имат дисциплина. Телците ще бъдат финансово добре през 2021 г. Те ще имат добра карма и ще бъдат застигнати от вълшебната сила, наречена моджо.

„Великият съвпад на Юпитер и Сатурн настъпва във Водолей – въздушен знак като вашия, така че 2021-ва може да ви донесе възможности, свързани с публикуване, преподаване, изучаване на нов език, пътуване по работа и вълнуващи приключения“, вещае Сасон за Близнаците. На Раците това ще донесе възможности да спечелят от чужди пари (наследство, инвестиции, финанси на партньора) и таланти. 2021 година е чудесна за участие в съвместни артистични, творчески и финансови проекти, казва за тях още астрологът. Лъвовете пък ги очакват трусове в личния живот и за тях годината ще бъде колеблива. Девите да очакват повишение и прогрес в начинанията си, казва Сасон. При тях слабото звено ще бъде здравето, добре е да се пазят повече.

За Везните 2021 година ще бъде семейна. Младите представители на зодиакалния знак ще намерят баланс в личния си живот, а по-възрастните ще бъдат по-социални и комуникативни. Скорпионите също ще имат щастлива година. В ежедневието си ще се радват на романтика и щастие, възможно е да проявят скрити таланти. За представителите на зодия Стрелец новата година ще бъде годината на кръстопътя. Ще имат трудности, но и възможности да ги преодоляват. „Комбината от Сатурн (фокусирането) и Юпитер (разширяването) може да ви помогне да намерите нова работа, да смените своето амплоа, да инвестирате в талант, който не сте използвали досега.

С една дума, да промените всичко, което ви се иска, за да достигнете истинския си потенциал“, казва Сасон за Козирозите. Водолеите ще преживеят промени – и външни, и вътрешни, а някои ситуации в живота ще ги направят егоисти, черта, която не е характерна за тях. „Ще се сблъскате със ситуации, в които ще трябва да се откажете, да се предадете, да загубите, да кажете „сбогом“ и да се справите с човешкото страдание“, коментира Гал Сасон за Рибите, които ще имат успех в работата.

Днес са петте двойки, за които предупреди Ванга: Ще се появят нови заразиПреводачът й Стоян Петров разказва от първо лице пред „168 часа“ точно какво е предсказанието Цяло…Dec 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!