Пловдивчанинът Христо Вълчев: Излекувах се от диабет със специална рецепта за 16 дни!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Христо Вълчев или още познат като Бай Христо е на 78 години и преди известно време му е поставена диагноза диабет тип 2. Преди няколко месеца е решил да започне диета, която напълно изключва консумацията на мазнини. Г-н Вълчев твърди, че се е почувствал значително по-добре и показателите на кръвта му се нормализирали само за две седмици.

Вода от праз: Кажете сбогом на холестерола, диабета и излишните килограми без особени усилияВода от праз: кажете сбогом на холестерола, диабета и излишните килограми без особени усилия Курса н…Oct 10 2020vijti.com

 

Бай Христо разказва, че негов познат, който е лекар, му е казал, че панкреасът спира да произвежда инсулин, когато се консумират прекалено много мазнини.
„Започнах да готвя без мазнини. Готвя си по същия начин като преди, но без да слагам олио. Готвя леща, фасул, нахут, ориз и други неща, но без мазнина”,  разказва старецът.

Той също така е спрял консумацията на месо и млечни продукти поради същата причина – в тях има мазнини.

„Вече не мога да ям сирене, но пък си правя извара”.

Жена му Теменужа му помага да се придържа към хранителния режим.

Ето какво разкрива Бай Христо за лечебния си хранителен режим:

Обяд:

„На обяд първо хапвам добре почистена чушка сиврия, напълнена с извара, която е смесена с девесил и копър. Това го прави жена ми, която е много добра кулинарка. С чушката хапвам и по една филия хляб, не много дебела.”

„След това хапвам добре настърган домат, подправен с лук, копър и магданоз”.

За десерт Бай Христо най-често яде по 4-5 зелени сливи, а през зимата – сушени плодове.

Вечеря:

„За вечеря наблягам на варивата – леща, боб и каквито се сетите зеленчуци, но задължително трябва да са сготвени без мазнина и месо.”

Христо споделя, че благодарение на тази диета кръвната му захар е спаднала толкова, че почти си е докарал хипогликемия. Той разказва, че 16 дни след като е започнал диетата, си е направил кръвни изследвания. Захарта му е спаднала двойно и освен това се радвал на абсолютно нормално кръвно за човек на неговите години.

Г- н Вълчев е категоричен, че чудодейното му излекуване от коварната болест се дължи на хранителната диета.

Източник: pik.bg

Професор: Диабет и рак са измислени заболявания и са лечими – Ето какво да правите, за да сте здрави!Името на проф. Иван Павлович Неумивакин повече от 40 години се свързва с алтернативната медицина . …Jan 2 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!