Неочаквана развръзка с намерения премръзнал дядо с много пари

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В съботния ден цяла България бе разтърсена от мистериозна случка с премръзнал дядо с много пари, намерен край Варна.

Самият той публикува снимка на стареца в социалните мрежи с призив да стигне до неговото семейство. 90-годишният старец не е могъл да обясни къде живее.

Как Ралица обикаля света с дарения и си купува нов апартамент, лапали пари дори и от децата на Милен Цветков (РАЗКРИТИЯ)Поръчкова лимузина „Мерцедес“ S класа на стойност над 300 хиляди лева, помпозна къща с размерите на …Nov 15 2020vijti.com

Търсейки негови документи, Лозанов открива портфейл с 1400 лева, след което се обажда в полицията.

Т“оку-що го намерих измръзнал в м-ст Ментеше. Не може да говори разбираемо, каза ,че живее до комина, но не може да ми обясни, а по лична карта е на друг адрес. Ако го познае някой оставям го в 3-то РПУ! Казва се Недялко Георгиев Хаджиларски роден 1931 г.“, написа вчера Димитър в личния си фейсбук профил.

Достойната му постъпка предизвика вълна от положителни реакции и адмирации към младия мъж в социалните мрежи.

„Закарах го в 3-то РПУ лично ги преброих пред полицаите. На сигурно място е. Снимах и парите да дам пример на хората, че не всичко е пари. Аз имах 70 лева в джоба си и пак не си позволих изкушението!“. Надявам се роднините му да вземат отношение относно разполагането му с парите!“, допълни Лозанов в един от коментарите под поста му.

Още в съботния ден органите на реда започнаха да издирват близките на изгубения мъж, най-вероятно страдащ от деменция.

Според част от коментарите във фейсбук възрастният мъж вече е прибран от роднините си, пише Блиц.

„24 часа“: 2-годишното дете е сгазено пред очите на дядо си и баба си. Линейката само констатирала смърттаПред баба си и дядо си е било сгазено ромчето на 2 г. и 8 месеца, което загина при катастрофа в стол…Sep 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!