„Лафка“ обявява фалит до дни!?

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

До дни се очаква да стане ясно дали дружеството ще получи разрешение от Държавната Комисия по хазарта да разпространява лотарийни билетчета и други игри на Българския Спортен Тотализатор (БСТ)
Най-голямата търговска верига у нас с над 3 хиляди лавки ще обяви фалит до няколко дни, сочат източници на Obshtestvo.org от държавен финансов орган. По непотвърдена информация дружеството „Лафка“ има натрупани дългове за над 51 млн. лв.

Слънчев бряг се тресе след фалита на „Томас кук“, дължат 100 млн. леваБанкрутиралата компания от години налагала практиката да плаща два месеца след напускането на турист…Sep 25 2019vijti.com

Дружеството „Табак маркет АД“ („Лафка маркет“), което е собственик на павилионите „Лафка“ е собственост на „БУЛГАРТАБАК-ХОЛДИНГ“, който пък се управлява от няколко фирми от Лихтенщайн и Обединените арабски емирства (TGI Middle East), които се свързват с депутата от ДПС Делян Пеевски.

До дни се очаква да стане ясно дали „Лафка“ ще получи разрешение от Държавната комисия по хазарта да разпространява лотарийни билетчета и други игри на Българския спортен тотализатор.

Изтчник: ФАКТИ

Дойче Веле с много лоши новини след фалита на „Томас Кук“: Догодина ще е още по-злеБританските туристи в Гърция са сигурни, че все някак ще се върнат у дома. За гърците, които се издъ…Sep 29 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!