ЧУДО! „Мъртвецът” в Сливен оздравя, изписват го

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Обявеният за мъртвец по вина на фелдшерка от ЦСМП 72-годишен дядо от Сливен е на път да бъде изписан от болницата, опасността за живота му е отминала.

Очаква се в началото на следващата седмица той да се прибере вкъщи. Щастливата вест съобщи зам.-директорът по медицинската дейност при МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ д-р Хрисант Хрисантов, предаде „Монитор”.

Обявен за мъртъв мъж се събуди в сливенска моргаВ момента той е в кома в болница 72-годишен мъж беше обявен за мъртъв и откаран с линейка в траурна…Oct 14 2020vijti.com

Пенсионираният бивш дългогодишен военен метеоролог Руси Русев бе докаран от моргата късно вечерта на 13 октомври след като изплашил служителите на погребалната агенция с неочаквани признаци на живот в ковчега.

Оказало се, че въпреки издадения му официално смъртен акт човекът е жив, макар и изпаднал в диабетна кома в резултат на заболяването си, от което страдал от години.

Дядо Руси прекарал часове наред между живота и смъртта върху мозайката в банята си, където към 11,00 часа на 13 октомври го намерили пожарникарите, пристигнали на място след сигнал на телефон 112 от приятеля му Диньо Динев.

Около 11,30 часа фелдшерка подписала съобщение за смърт след повече от повърхностен преглед на тялото. Смъртният акт бил издаден от община Сливен към 16,30 часа, тогава закарали тялото и до помещението с хладилните камери.Към 17,00 часа дядо Руси отворил първо едното око, после и двете, след което започнал да мърда ръцете си, а погребалните агенти го гледали с ужас как понечва да излезе от ковчега.

В едномесечен срок трябва да приключи проверка от районната прокуратура относно обстоятелствата, при които живият Руси Русев е бил обявен за мъртвец, съобщи говорителят на сливенската окръжна прокуратура Ваня Белева.

Снимката е илюстративна

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!