ЧАШКА F: Анита Мейзер и Мая на Магапаса въртят бомби на еротично шоу в Лас Вегас (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Страхотна новина за всички еротомани от двете страни на Океана – двата най-напращели чифта гърди от началото на века обединяват усилия, за да радват мъжките очи със своите дадености. Бившата затворничка Анита Мейзер и бившата половинка на Магапаса от едноименния чалга дует – Мая, стартират свое еротично шоу в столицата на порока – Лас Вегас, научи Lupa.bg.

Двете дами, които се познавали бегло на родна земя, са се сдушили в САЩ до такава степен, че в момента са на практика неразделни. Така дошла и идеята им да превърнат дружбата си в печелившо бизнес начинание. Точно преди старта на пандемията двете започнали съвместна работа с американския продуцент от италиански произход Кристиано Галанте. Мейзерица дори трябвало да изиграе главната роля в клип на синеоката чалгаджийка, която записва в щатите с псевдонима Мая Нури. Коронавирусът обаче нарушил плановете да двете едрогърди госпожи.

Изрусената Мая (вляво) и Мейзерица купонясват в САЩ и се готвят за участия

От тази есен обаче двете твърдо стартират работата си като дует. Според хора от обкръжението им притежателките на сутиени чашка F имат резервирани изяви в половин дузина не особено елитни заведения във Вегас, където Мая ще пее, а Анита ще тресе виме в такт с изпълненията й. Шоуто ще включва еротични елементи и танци на пилон.

Мая Делчева, както е рожденото име на певицата, живее в САЩ повече от 15 години. Там тя отгледа щерка си Кристиана, днес студентка, след раздялата си с Магапаса. Мейзер пък емигрира след като излежа присъдата за убийството на съпруга си – културиста Николай Димов. Там тя се занимаваше с организиране на съмнителни конкурси за красота.

Цицорестите представителки на средната възраст даже са започнали поразително да си приличат физически

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!