Усмивката й помръкна: Нойзи разочарова Мария навръх рождения й ден (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещата на новото предаване „Звездите в нас“  Мария Игнатованавърши 43 години вчера . Това бе двоен празник в семейството, защото двамата с Ивайло Цветков-Нойзи се венчаха точно на тази дата преди една година.

Усмихнатата блондинка е посрещнала празника си в тесен кръг, защото е известно, че половинката й не си пада по шумотевиците. Нойзи е доста странен в поведението и мнозина не могат да разберат какво общо имат двамата с Игнатова.

Дами в мрежата поне очакваха някаква романтична проява на Нойзи към видимо влюбената в него Мария, но такава нямаше. Напротив – той се сети да й честити празника вече след като слънцето беше залязло. А и го направи по възможно най-сухия начин, отбелязват от kliuki.bg.

„Честит рожден ден и честит ни юбилей, мон амур!“ – това беше всичко, което Нойзи написа, като щедро добави три сърчица и две чаши, вдигащи наздравица.

Нойзи и Мария

На всичко отгоре снимката, която той публикува, е черно-бяла и на нея изпъкнат видимите белези на времето по лицето на Игнатова, не пропуснаха да забележат клюкарите. На кадъра тя отново изглежда по-влюбена от двамата – прегърнала е Ивайло и го целува, но по бузата й се виждат доста „браздички“.

„Тя е много слаба и това винаги се отразява на лицето, но поне мъжО й можеше да подбере снимка, на която да не й личат бръчките“, коментират дами в нета.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!