Трепери ли Нойзи? Игнатова клекна на Димитър Рачков и Халваджиян

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двойката отново се събира на екран, макар че раздялата им не беше от най-леките. Мария Игнатова и Димитър Рачков заровиха томахавките в името на рейтинга на новите си предавания. Блондинката прие да е сред първите гости в новото шоу на бившия си. Тя стоя без работа с години, след като се раздели с него, но явно вече всичко е простила или поне ще се опита да се престори, че с Рачков внезапно са станали най-добри приятели.

В Нова телевизия ясно са на мнение, че ако сложат Димитър Рачков и Мария Игнатова в общо студио, рейтингът е гарантиран. Вероятно имат основание да мислят така, защото водещите дълго бяха най-популярната двойка в страната ни, а дори и след като окончателно се разделиха преди 3 години, отношенията им продължават да се обсъждат.

Ето защо в телевизията са решили да разровят позатихналите клюки около бившите влюбени, като включат блондинката в първото издание на новото шоу „С Рачков всичко е възможно”. Стартът бе предвиден за тази неделя, а пет дни по-рано от телевизията съобщиха, че пред камерите той отново ще се събере с Мария.

Откакто се разделиха в началото на 2019-а, Игнатова и Митко старателно се избягват. Блондинката бе изхвърлена зад борда на телевизиите, като се твърди, че основната причина за това е в прекратената й връзка с комика. Тя се изявяваше единствено в интернет версията на „Господари на ефира”, която тръгна след като Нова спря шоуто, а за кратко – и в „Папараци” по Би Ти Ви.

Тези изяви обаче нямаха нищо общо с предишната й блестяща кариера. Ето защо никой не се изненадваше, че Мария предпочита да не се засича с Митко. Щом обаче нещата са опрели до пари и рейтинг, тя е забравила неудобството да е в една и съща стая с него. За първи път прие да гостува в „Забраненото шоу на Рачков”, а сега – и в новото предаване на комика.

Идеята да я поканят е не толкова да вдигнат рейтинга на Рачков, който се смята за гарантиран, колкото да рекламират нейното собствено ново предаване – „Звездите в нас”. Доказателство за това е, че блондинката гостува при бившия си в комплект с другия водещ на шоуто – Ненчо Балабанов. Преди това двамата бяха и в „Черешката на тортата”. Явно в Нова са стараят да ги бутат напред с всички възможни средства за реклама.

Сред гостите в „С Рачков всичко е възможно” са включени и други от любимите лица на продуцента Маги Халваджиян, пише „Уикенд“. Това са Герасим Георгиев-Геро, Борислав Захариев-Боби Турбото и Елен Колева. Покрай тях са се промъкнали екранната партньорка на Ненчо Балабанов в сериала „Ол инклузив” – Елена Атанасова, която играеше негова съпруга, и големият гимнастик Йордан Йовчев.

Единствената изненада е, че Калин Врачански също е приел да участва в предаването. Актьорът обикновено подбира старателно изявите си на малкия екран, защото се опитва да не влиза в клишета.

Това ще бъде първото му участие в шоу на Маги Халваджиян, откакто преди 6 години спечели „Като две капки вода”.

Невиждан конфуз с Рачков! Прегърна Игнатова и забрави най-важното

На зрителите им стана неудобно да гледат пресилените шеги между бившите любовници

Новото шоу с Димитър Рачков като водещ започна. Първите участници в „С Рачков всичко е възможно“ са Елен Колева, Йордан Йовчев, Герасим Георгиев – Геро, Калин Врачански, Борислав Захариев (Боби Турбото), Ненчо Балабанов, Елена Атанасова и Мария Игнатова.

Излизайки на сцената на предаването, всички се поздравяваха и прегръщаха с приповдигнат дух. Йордан Йовчев дори се появи с разновидност на салто.

Когато обаче дойде ред на Игнатова да се появи първо Рачков си направи вид, че не ѝ помни името.

За да му отвърне Мария пък след неловка прегръдка тя му обърна бързо-бързо гръб и тръгна към диванчетата за гости.

Рачков пък не ѝ остана длъжен и започна да се фръцка подигравателно зад нея.

Малко по-късно той си направи жестока шега с бившата си половинка, която сега е съпруга на Ивайло Цветков – Нойзи.

Той изскочи с найлонова чанта и каза, че в нея има чехли, които Мария е забравила у тях, а причината да ги върне била, че не ставали на новата му приятелка, хлопали ѝ и тя не може да ги носи.

След това шоуто, в което едни от най-големите звезди на България се състезават в нелепи надпревари, продължи с „Таратанци“, в които един задава танцувалните движения на музика, а останалите трябва да го следват, припомнят от „Блиц“.

Зрителите „се сбъркаха“ от новото шоу на РачковНовото шоу на Рачков удари в земята всички риалити формати стартирали наскоро. Много смях и забавлен…Sep 11 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!