Ужас във Враца: Областен шеф издъхна при SЕХ след 2 виагри

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Огромна трагедия във Враца – бивш главсек на Областната администрация издъхна по време на секс изпити наведнъж 2 хапчета „Виагра“.

Случаят е изключително деликатен и по тази причина е пазен в тайна от обществото. Затова и няма да посочим дори инициалите на замесените в любовната история, завършила със смъртта на единия от участниците в нея.

В спокойния следобед на първия петък от месеца в апартамент на бул. „Никола Войводов“, популярен като „Дунав“, се срещнали за поредното рандеву изключително популярна в обществото дама и бивш главен секретар на областна администрация във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.

Започна се! Нападнаха ресторантьор с нож, поискал документ за здравен статусЕкшън се е разиграл в заведение в кипърския град Лимасол. Собственик на ресторант е бил нападнат с н…Jul 28 2021vijti.com

Любовното гнездо е наето от дълго време от палавницата, която полага сериозни усилия срещите й там да останат в тайна за градските клюкарки.

Игривите гълъбчета имат връзка от около 10 години, за която обаче най-близките им хора и колеги знаят от самото начало, тъй като не е имало как да я скрият. И двамата са семейни и досега успявали да държат в тайна пред своите половинки секс приключенията си.

В онзи злощастен петък те отново се срещнали и за да отговори на любовния апетит на жената, около 60-годишният мъж изпил две хапчета „Виагра“ едновременно.

Малко, след като започнали сериозните сексуални занимания, мъжът изохкал и паднал бездиханен върху своята партньорка. Изплашена, тя веднага извикала Бърза помощ, но пристигналите спешни медици само констатирали смъртта на застаряващия мераклия.

По протокол при подобен трагичен случай били уведомени и в районното управление на полицията. Пристигнала и служите на реда, като огледът в квартирата продължил близо 2 часа.

През това време жената, която до преди малко правила секс като за последно, била помолена да бъде на разположение и да не си тръгва. Разстроена, тя се обадила на сина си, който веднага изоставил работата си в полза на обществото и веднага пристигнал да я успокои, както и да й даде кураж. По същото време съпругът на палавницата е в чужбина, където увеличава семейния бюджет.

Направената аутопсия по категоричен начин установила, че причината за внезапната смърт е предозирането със сините хапчета, заради което болното сърце на мъжа не издържало.

Пловдивчанин даде 489,99 лева в хипермаркет, след час си поиска парите обратно, удари на камък / СНИМКИБори ли се българският потребител за правата си, или се оставя да бъде преметнат? Нашите наблюдения …Aug 8 2021vijti.com


Източник: lupa

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!