Топ красавица, родила от братовчед си, би шута на Славена Вътова в „България търси талант“ СНИМКА

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Изненадваща рокада се случи в „България търси талант“ и мрежата ври и кипи от коментари. Чаровната актриса Евелин Костова би шута на моделката Славена Вътова в журито на шоуто.

Евелин Костова е позната на зрителите от сериала „Съни Бийч“, а също и с ролите си в киното и театъра. Ще можем да я видим като част от журито в продукцията още тази пролет, когато тя обещава да бъде широко усмихната и абсолютно безпристрастна в преценката си към всеки талант, който се изяви на сцената.

Славена Вътова почива в имение на Миконос / СНИМКИНа тузарска почивка в най-нашумялото райско кътче на земята е Славена Вътова. Журиращата в „България…Jul 30 2021vijti.com

Евелин Костова

Славена Вътова 

„Знам добре как се чувства човек, когато всички прожектори са насочени към него и какво е „да ти трепери под лъжичката“, споделя талантливата актриса и добавя: „Ще дам всичко от себе, за да открием най-уникалния, цветен и неповторим талант на България в този нов сезон. Вълнувам се много, защото за първи път в живота си няма аз да съм на сцената, а ще стоя пред нея, а тази роля е много различна, отговорна и вероятно ще ми хареса много“.

В съседство на младата актриса, своето място в журито запазва не по-малко чаровната и със сигурност по-опитна на сцената и в живота, а и в „България търси талант“, актриса – Катето Евро. „Много я харесвам, с нея се комуникира много лесно и приятно. Отворена е към другите и е много естествена“, споделя Евелин за нея.

 Снимките на новия сезон на „България търси талант“, излъчван в ефира на bTV, започват след броени дни, като се очаква той да бъде много, много по-весел от досегашните – както точно означава това обаче, тепърва ще разбираме.

Славена Вътова най-после изгонена от Би Ти ВиСлавена Вътова се сбогува завинаги с Би Ти Ви. От два месеца дългокраката красавица не се подвизава …May 26 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!