Славена Вътова почива в имение на Миконос / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На тузарска почивка в най-нашумялото райско кътче на земята е Славена Вътова. Журиращата в „България търси талант“ отмаря в имение на гръцкия остров Миконос.
Палатът, в който спят Славена и мъжът й Юлиян Цолов, се намира точно на морския бряг на Егейско море. Имението разполага с няколко луксозни стаи, огромен двор, басейн и частен плаж. Във вилата има и спа център – едно от любимите занимания на Славена. На разположение на красавицата е й тенис корт.

Зрители си „леят куршум“, плашат непослушни деца със Славена ВътоваСлавена Вътова все повече заприличва на маска, ама от страшните! „Тя беше Мис България, да му се не …Apr 18 2021vijti.com

На двора на имението, в което почива

На двора на имението, в което почива

За това удобство моделката и съпругът й броят по над 1000 евро за нощувка, показа проверка на „България Днес“.
Парите не са проблем за семейството на Славена. Мъжът й е милионер, известен като българския Вълк от Уолстрийт. И тази сума е като джобна за него.
Избиращата талантите на България разхожда силиконовия си бюст на плажа. Банският едвам удържа апетитните форми на моделката, а зърната й ясно си личат, показват последните снимки на Вътова от райското кътче.

С Нина Николина се засичат случайно на плажа

С Нина Николина се засичат случайно на плажа

Въпреки че има частен плаж, чаровната „Мис България 2006“ обикаля и всеки ден посещава различен. Славена е пленена от красотите на архипелага Циклади. И дири райски кътчета из острова.

На един от най-известните плажове на Миконос сексапилната моделка се засича с друга родна знаменитост – Нина Николина. Двете дами се познават, ала срещата им край морето е случайна.
Почивката в Миконос не е първата лятна ваканция за Славена. Моделката се скъсва да обикаля, особено през топлите месеци. Сексапилната мадама е запален пътешественик. Преди да забегна към гръцките острови, Вътова бе по родното Черноморие. А в началото на лятото посети Испания, където се наслади на красотите на Иберийския полуостров.

Славена Вътова най-после изгонена от Би Ти ВиСлавена Вътова се сбогува завинаги с Би Ти Ви. От два месеца дългокраката красавица не се подвизава …May 26 2020vijti.com


Източник: bgdnes

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!