Топизненада в Нова телевизия: Разбра се кое предаване сменя „ВИП Брадър“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Тази есен на красив български плаж световният формат „Игри на волята“ ще завладее България, научи HotArena.
Това ще е поредната топизненада на Нова телевизия, която ще замести миналогодишните есенни сезони на „ВИП Брадър“.
„Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности. Това е идеята“, споделиха от телевизията за формата.
„Игри на волята“ е популярно колумбийско риалити. Кастингът за предаването вече започна, а желаещите могат да се запишат, като попълнят формуляр.
Шоуто ще се прави отново от успешната компания на Нико Тупарев – „Олд скуул“. Той и хората му правиха и „ВИП Брадър“ за България.
Край на Вип Брадър у нас! Фенове заплашват с протестМилиони зрители на Нова ТВ са в шок след като стана ясно, че Биг Брадър и производният му Вип Брадър…Apr 1 2019vijti.com

В надпреварата състезателите са изолирани на остров и се състезават за пари и други награди. Шоуто използва система на прогресивна елиминация, която позволява на участниците да гласуват срещу други членове, докато остане един-единствен състезател и спечели паричната награда от 200 000 лева.
Очаква се заявка за участие да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса.
Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, Биляна Йотовска,
както и спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Станка Златева, Серафим Тодоров, Таня Богомилова и много други. ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и Георги Валентинов.

„Игри на волята: България“ ще изпита уменията на участниците в неподозирани ситуации, уверяват от Нова телевизия. Предизвикателства за ума, тялото и характера. Победата ще завоюва най-добрият, стигайки до крайния предел на риска и голямата награда.
В битка за територия ще се впуснат три отбора, но само единият ще има привилегията да живее в супер лукс. Вторият тим ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот. А третият – остава без подслон и храна за седмица. Но както и в живота – всичко може да се промени много бързо и бедността да замени богатството за часове.
Източник: Хотарена
ВИП Брадър остава в историята: Шоуто гълта над 3 млн. лева от бюджета на НоваДогодина може и да няма „ВИП Брадър”, мълви се усилено в медийните среди. Причината са крайно незадо…Dec 10 2018vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!