Тончо Токмакчиев: Не съм се чувал със Слави от 15 години, не сме съперници и му желая успех

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Със Слави Трифонов не сме се виждали, откакто пътищата ни се разделиха. Не сме съперници и му желая успех. Това разкри в ефир актьорът Тончо Токмакчиев, който е изненадата сред кандидатите за кметските избори в София.
Двамата комици бяха заедно до 2004 г., когато бе излъчен последният епизод на култовото предаване „Каналето“. Токмакчиев остана в БНТ, където дълги години бе част от „Шоуто на Канала“, а Трифонов стана автор и водещ на „Шоуто на Слави“.
Токмакчиев коментира, че било нормално в политиката да има хора от различни професии.
Слави Трифонов: Бях приятел с мутрите в миналото и не се срамувам да го кажаС Карамански си говорехме за литература и изкуство – споделя Дългия Самият Слави Трифонов никога не …Sep 12 2019vijti.com

„И актьори, и журналисти, и адвокати, и учители. Политиката е за всички. Приемам кандидатурата си не толкова като политически ангажимент, а като гражданска позиция. Ангажиран съм към „Партия на зелените“, каза той.
Той допълни, че бързо се е съгласил да се кандидатира за кмет на София.
„Причината е, че това, което ми предлагат, не противоречи на моите принципи и възгледи“, поясни актьорът. От програмата на партията става ясно, че ще се борят столицата ни да бъде град без пластмаса. „Науката и технологията се развиват. Надяваме се, че в най-скоро време ще бъде измислен нов начин за преработка на пластмасови изделия”, каза още той. От думите обаче стана ясно, че като цяло харесва облика на София и че според него имало излишно драматизиране покрай проблемите с ремонта на емблематичната улица „Граф Игнатиев“ в сърцето на града.

Припомняме, че Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка, научи HotArena.
Водещият започва работа в ТВ-1, която излъчва в интернет и е първата, която приюти Дългия за неопределен период от време.
Според слуховете, Слави вече прави сухи тренировки, за да започне излъчването на „Шоуто на Слави” и друго политическо шоу още от 16 септември.
Според други източници обаче, началото на новия сезон на Трифонов и компания ще е на 30 септември.
Екипът на най-популярния тв водещ си остава същия, като дори Ку-ку бенд ще продължат с участието си в шоуто. Междувременно Дългия е привикал хората си, като е обявил, че засега не застава зад никоя политическа формация.

Сам съм, засега не заставам зад никой.
Но това може да се промени, ако реша”, заявява Слави.
Източник: Лупа
Сашка Васева направи признание за Слави Трифонов: Певицата призна, че страда по водещияСашка Васева направи емоционално признание на Слави Трифонов. Певицата, която бе един от най-пародир…Sep 10 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!