Откраднатото бебе от човек на Местан се оказа укривано от бабата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майката Берна Якубова моли мъжа си за бърз развод, той шикалкави
Бебе Азалия, което майка му Берна Якубова от Шумен издирваше, се намери. Малката наследница на лидера на ДОСТ на Лютви Местан в Шумен Бюлент Хасанов обаче е под „закрилата“ на баба си Фатима и майката няма право да я вижда. Както редакцията на Lupa.bg първа писа, детето е незаконно укривано и отнето от семейството на Хасанов, който е в тежък развод с майката Берна Якубова.
Ето какво написа тя след като разбра къде се намира рожбата й, обявена за общодържавно издирване:
Юристи с мрачни новини за зверската касапница с Местан и умрялото бебе ЕджринАвтотехническата експертиза за тежката катастрофа с участието на Лютви Местан, при която загина 6-ме…Sep 15 2019vijti.com

„Азалия за съжаление отново е при баща си, поради факта, че нямаме официален развод към днешна дата и правата ни са равни. В негово отсъствие са мои на 100% и за да не упражня родителските си права над Азалия, бе укрита от бабата. Аз бях длъжна да живея седмица под огромен стрес, докато се завърне Бюлент Хасанов от чужбина и „разреши на майка си“ да се появи с бебето ми“.
Якубова твърди, че съпругът й бави умишлено всички покани и документи, за да се случи разводът между двама им цивилизовано. „Бебето с бабата бяха открити в гр. Русе у 1-ва братовчедка на Бюлент! Всички съучастници в тази подла игра са и ще бъдат подведени под съдебна отговорност! Това трябва да спре и аз нямам никакво намерение да премълчавам от сега нататък“, пише разтреперана майката на малката Азалия.

Наскоро стана ясно, че след поредица от съдебни процедури, съдът в Кърджали окончателно върна шофьорската книжка на Лютви Местан . Припомняме, че лидерът на партия ДОСТ бе обвинен за тежката катастрофа , станала на 14 април на главния път Кърджали-ГКПП „Маказа“, при която загина 6-месечно момиченце, а родителите му и по-голямото му братче бяха ранени. Няколко часа след инцидента лидерът на ДОСТ беше задържан от полицията и му беше повдигнато обвинение за причиняване на смърт при непредпазливост.
След инцидента прокуратурата отне шофьорската книжка на Местан , но два дни по-късно окръжните магистрати в Кърджали му я върнаха, като отмениха мярката на държавното обвинение с аргумента, че лидерът на ДОСТ не е обществено опасен. От прокуратурата обаче отново отнеха свидетелството му за управление на МПС, като обявиха, че политикът не е бил изряден шофьор – от 2013 г.

До момента той имал издадени едно наказателно постановление, един акт и 13 фиша – всичките за превишена скорост.
След поредното обжалване, Окръжният съд в Кърджали за втори път отмени постановлението на Окръжната прокуратура.
Според магистратите разследваното деяние не се отличавало с по-висока от типичната за този тип престъпления обществена опасност. Съдът е определил мярката, наложена от прокуратурата като „необоснована“ и „незаконосъобразна“.
Настоящето решение на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване.

„Бях най-щастливата майка…”. След тези думи 29-годишната Емине Тефик избухва в плач. Това е майката на 6-месечната Еджрин, която загина при тежката автомобилна катастрофа край Загорско. Родопчанката е всеки ден на гробищата, 3 месеца след инцидента.
Източник: Лупа
Човек на Местан и майка му откраднаха бебе: Берна Якубова издирва рожбата си Азалия от 9 септемвриОбластният лидер на ДОСТ на Лютви Местан Бюлент Хасанов се забърка в чудовищен семеен скандал. Майка…Sep 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!