Съпругът на Сашка Васева: Синът ми не знае какво говори, но аз му прощавам!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„Прощавам на сина ми Станислав Александров за думите, изречени пред Крум Савов. Той не знае какво говори и вероятно е казал това, защото се е почувствал засегнат, че не му обърнахме внимание със Сашка, когато тръгнахме за Германия. Той искаше да дойде да я види, но му казах, че не може, и това го разстрои“.

Това сподели пред „България Днес“ мъжът на Сашка Васева – Христо, който уточни, че с момчето се е виждал два-три пъти в живота си и е учуден, че го обвинява в манипулация и лъжа за операцията.

Синът на Бакърджиев обяви в телевизията на Слави, че има съмнения относно събирането на средства за Сашка Васева. Според младежа били са подготвени два концерта, които да финансират операцията на фолкпевицата, но са се отложили, защото не е била получена епикризата на Васева.

Докторите закрепиха Сашка Васева!След два дни е основната операция, лекарите дават надежда Тези, които ни бяха най-близки, не се отзо…Nov 12 2021vijti.com

„Няма такова нещо! Основната операция ще е на 1 декември, а вече имаше едно вмешателство. Вече съм на ръба на силите си, не спя по цяла нощ и смятам, че докторите си вършат перфектно работата“, сподели още Бакърджиев.

„Всичко мога да обясня! Докторите действат, Сашка е в най-добри ръце и се прави максималното тя да се оправи. Лекарите не искат да давам подробни сведения, поне на този етап и аз ще запазя мълчание за всичко, което се случва със състоянието й“, каза още Бакърджиев.

Според Станислав, лекарите и в България са имали възможността да сформират у нас чуждестранен екип, но мъжът на певицата не бил съгласен.

„Ето обади ми се Ивана, която каза, че ще намери хора, които да извършат операцията безплатно или с драстично по-ниска сума от тази в Германия.

Депутати и министри искат също да помогнат, но искат Сашка да се прибере в България и тук да я оперират“, твърди Станислав.

„Няма да му отговарям на нападките“, каза от своя страна Христо Бакърджиев.

Има ли измама с лечението на Сашка Васева?Здравословното състояние на певицата Сашка Васева не е никак добро. Нейният съпруг Христо Бакърджиев…Nov 24 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!