Стефан Данаилов разказал играта на Александра Тюркмен: За нищо не ставаш!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Александра Тюркмен, голямата дъщеря на покойния митичен кримибос Филип Найденов-Фатик, е била изгонена от своя преподавател в НАТФИЗ Стефан Данаилов през 2012 година. Това разкри самата тя в предаването „Черешката на тортата“.

Изчезна синът на зам. министъра Пламен ДанаиловТази новина е в развитие! Очаквайте подробности! Изчезнал е синът на Заместник-министър на енергети…Dec 30 2021vijti.comПо време на изпитa в края на първи курс Ламбо се обърнал към студентката си пред целия клас с думите: „Ти си хубава, но освен за конкурс за красота, за нищо друго не ставаш. Аз няма да те изгоня от класа си, но ако ти решиш, сега е моментът да си тръгнеш“. „Направо ми разказа играта. Горд човек съм, сълзите ми напираха в очите, но успях да се стегна“, спомня си Александра Тюркмен.

Това обаче я амбицира и тя решава да остане в Театралната академия, като докаже на Стефан Данаилов и колегите си, че не е разглезената богата наследница и може да се справи с етюдите.

Така във втори курс тя започва да репетира здраво и на изпита Ламбо й признава, че наистина се е изненадал, че тя може да играе, и то добре. Тя обаче отива на екскурзия в Ню Йорк, влюбва се в града и остава да живее отвъд океана две години и затова напуска НАТФИЗ, пише „Галерия“.

Сватбени камбанки в тв ефира: Младият “Стефан Данаилов“ падна на колене пред пловдивска балерина / СНИМКАПлачете българки! Най-красивия татко от сериала на Би Ти Ви и все по-успешен актьор Павел Иванов веч…Jan 8 2022vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!