Уникална игра в „Стани богат“! Деян: Я да си ходя вкъщи! Жена му: Аз бих рискувала!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Уникална игра в „Стани богат“ направи Деян от Русе, който снощи успя да спечели 20 000 лева. С репликата „Я да си ходя вкъщи“ той се отказа на 13 въпрос за 30 000 лева. Жена му обаче сякаш остана малко недоволна от отказването му и каза „Аз съм хазартен тип и бих играла, но той не е такъв“.

Любим на много зрители риалити герой скри шапката на Билалов в Стани богат-СнимкиАдвокат Деян Рангелов, който стана известен с участието си в шоуто „Един за друг“, като Мецан, седна…Jan 26 2022vijti.com

Той е на 33 години, адвокат и е с разнородни интереси. От анкетната му карта можем да си извадим извода, че е саркастичен, умее да пише, но е доста слаб в римуването. Така го представиха от btv.

Иначе на част от публиката той е по-познат като Деян, или Мецан. Съпругата му Божидара този път бе сред публиката. Феновете на предаването бяха възхитени в коментарите си във Фейсбук за участието на младия мъж:

– Поздравления за играта! Рядко виждаме такива играчи. Честита сума, напълно заслужена!

– Впечатлена съм от един толкова „красив ум“, благодарение на който успях да си обогатя общата култура!! Адмирации за Деян!

– Браво! Страхотна игра! На негово място бих играла! Веднъж имаш възможност да участваш и цели 50% шанс да отвориш въпрос за 50 000!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!