„Стани богат“ по bTV с ново обогатено съдържание

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Един от емблематичните телевизионни формати у нас и по света – играта „Стани богат“ – тази година ще стане част от програмата на bTV. Предаването е символ и запазена територия за вече придобити и нови знания, а в ефира на bTV ще стъпи тържествено навръх 20-ата годишнина от първото си излъчване в България.

Водещ ще бъде актьорът Михаил Билалов, който влиза в ролята с присъщите му увереност, ерудиция, обаяние и неподражаем стил на водене.

Коцето и Ники Кънчев се съблякоха по шорти и скриха шапката на всички на плажа (Снимки): Две от имената, които свързваме с нашенския „Биг Брадър“, поп фолк идолът Константин и водещият Ник…Aug 8 2021vijti.com


„Развълнувани сме, че имаме възможността да предложим на нашите зрители най-популярната телевизионна игра за знания в света – „Стани богат“. Това уникално шоу – вечна класика и неизменен рейтингов фаворит – ще заеме достойното си място в програмната схема на bTV, с което не само откликваме на нуждата от качествено и обогатяващо аудиторията съдържание, но и правим поредна стъпка към утвърждаването на телевизията като дом на най-популярните и завладяващи световни формати в България“, коментира Христо Хаджитанев, директор „Програма“ в „bTV Media Group“.

„Стани богат“ е първият международен формат, реализиран в България, и е версия на британския оригинал „Who Wants To Be A Millionaire“. Той стартира на 12 май 2001 г. и бързо се налага като един от най-обичаните в българския ефир. През годините се развива непрестанно и днес е символ на качествено телевизионно съдържание и гарантирано забавление чрез споделяне на знание.

С юбилейната си поява в ефир „Стани богат“ ще предложи на зрителите на bTV ново, обогатено съдържание, с интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново. Освен класическата игра и голямата награда от 100 000 лв. в регламента ще има и нови елементи, които ще дадат допълнителна стойност и различно, съвременно лице на световноизвестната телевизионна игра. Освен в ефира на bTV предаването ще бъде достъпно и на онлайн платформите на „bTV Media Group“.

„Стани богат“ неслучайно е най-успешната телевизионна игра в световен мащаб от появата си на 4 септември 1998 г. в Англия. Малцина знаят, че форматът, създаден от Дейвид Бригс, Майк Уайтхил и Стивън Найт, първо е реализиран като радиоигра. Телевизионната версия на шоуто е изключително популярна, защото изпитва интелектуалните качества на участниците си, като същевременно запознава аудиторията с интересни факти. Нагледно това бе показано от режисьора Дани Бойл във филма му „Беднякът милионер“ (2008 г.), спечелил 8 награди „Оскар“. В него на стола на богатството сяда сиракът Джамал Малик от Мумбай, който успява да отговори на всички въпроси. Те според правилата на играта се усложняват с всяко следващо ниво дотолкова, че всеки победител в „Стани богат“ става национално известен заради знанията си.

Ники Кънчев най-после показа порасналата си дъщеря-Снимка Ники Кънчев сподели с последователите си във „Фейсбук“ снимка на порасналото си момиче, което днес…Aug 15 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!