Светлана Гущерова показа бебето и гардероб, на който би завидяла и Пепеляшка! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди няма и месец в дома на Християн и Светлана Гущерови проплака трети наследник . Верни на семейната традиция обаче, двамата така и не потвърдиха официално нито бременността, нито раждането на Светлана.

Благодарение на сторитата ѝ в Инстаграм стана ясно, че бебето е момченце, което ще носи името Кристиан-Валентин .

Щастливият татко прави всичко възможно, за да угоди на капризите на благоверната си, като я обсипва с грижи, внимание и подаръци. След като бившата плеймейтка дари младия бизнесмен с първия му син – Добромир, в знак на благодарност Християн й купи нова къща с размерите на палат в полите на Витоша. Моделката рядко си позволява да разкрива лукса, след който семейството й живее. Почти няма кадри от интериора на къщата, като Светлана предимно споделя с аудиторията си в Инстаграм градината с размери на мани парк, която заобикаля дома им.

Вижте каква скромна женица е майката на Светлана Гущерова – силиконката я засипа с подаръци за рождения ден (Снимки): Има ли по-голяма опора в живота от майката? Тя е винаги до нас, готова да ни изправи, когато паднем…May 9 2022vijti.com

Небрежно стори, с което Гущерова изрекламира модел от колекцията си с пижами, обаче показа достатъчно, за да стане ясно, че сексапилната блондинка си живее като холивудска знаменитост. По примера на звездите в Ел Ей и Гущерова притежава лична стая, превърната в гардеробна .

Гущерова гардеробна

На снимката се различават десетки старатено подредени маркови тоалети и неустановен брой чифтове обувки. Че всичко в гардероба на блондинката е произведено във фабриките на световноизвестните модни гиганти подсказват и черните луксозни кутии, в които обикновено реномираните бутици съхраняват тоалетите си.

Този кадър бе последван от друг, не по-малко любопитен, на който виждаме първа снимка на най-новия член на семейството, който си подремва приятно в „каляската“ под тучната зеленина на прекрасния двор на Гущерови. За цената на детската количка можем само да гадаем, но едно е сигурно – сумата е четирицифрена!

Гущерови син

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!