Рестарт: Ето къде започна работа Мартина Ганчева от Нова тв

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бившата водеща на „Събуди се“ Мартина Ганчева, която бе изгонена от Нова тв, започва работа в Българската телеграфна агенция (БТА). 

„От 9-ти юли се присъединявам към екипа на най-старата българска медия – БТА. По покана и предложение на генералния й директор Кирил Вълчев, ще бъда координатор с българските общности и медии по света. Емоцията ми е огромна. Не само заради отговорността и предизвикателството, а защото в журналистическия ми път дотук съм работила в радио, вестник, телевизия, но не и в агенция. Пред мен се отваря океан и с огромно удоволствие и хъс ще плувам в него“, разкри Ганчева.

Новината е била съобщена от директора Кирил Вълчев по време на пресконференция.

„Надявам се, че и с нейна помощ в БТА много по-системно ще присъства животът на българите, където и да се намират те по света. Но това ще бъде тема за един друг по-голям разговор. И когато сме готови, заедно с нея ще представим какво ще направим“, заяви Вълчев.

Зрителите на Нова телевизия в недоумение: Слиза ли Ани Салич от екранаПопулярната новинарка Ани Салич наскоро като че ли намекна, че обмисля слизането си от екрана. Журна…May 18 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!