Рестарт: Ето къде започна работа Мартина Ганчева от Нова тв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата водеща на „Събуди се“ Мартина Ганчева, която бе изгонена от Нова тв, започва работа в Българската телеграфна агенция (БТА). 

„От 9-ти юли се присъединявам към екипа на най-старата българска медия – БТА. По покана и предложение на генералния й директор Кирил Вълчев, ще бъда координатор с българските общности и медии по света. Емоцията ми е огромна. Не само заради отговорността и предизвикателството, а защото в журналистическия ми път дотук съм работила в радио, вестник, телевизия, но не и в агенция. Пред мен се отваря океан и с огромно удоволствие и хъс ще плувам в него“, разкри Ганчева.

Новината е била съобщена от директора Кирил Вълчев по време на пресконференция.

„Надявам се, че и с нейна помощ в БТА много по-системно ще присъства животът на българите, където и да се намират те по света. Но това ще бъде тема за един друг по-голям разговор. И когато сме готови, заедно с нея ще представим какво ще направим“, заяви Вълчев.

Зрителите на Нова телевизия в недоумение: Слиза ли Ани Салич от екранаПопулярната новинарка Ани Салич наскоро като че ли намекна, че обмисля слизането си от екрана. Журна…May 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!