Рачков пак ще става баща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият има един син, който, освен че живее с майка си Христина, е вече голямо момче и затова Митко нямал търпение да гушне бебе. Новината, че двойката прави всичко възможно да се превърне в тройка, издаде първа Гала, която в интернет честити на Рачков.

Тя изненадващо пожела спокойствие на него и Анита, за да могат скоро да съобщят новина, която всички чакат. През лятото приятелката на комика почти не показа своя снимка, като такива от плаж или купон категорично липсват.

Анита е хубаво момиче и много обича да се снима в интернет, но през последните месеци желанието й сякаш се е изпарило.

Причината е бременното коремче, което тя ще се опитва да скрие максимално дълго. Димитър си дал ясно сметка, че ако не побърза, нищо чудно второто му отроче да е набор на внука му.

Анита пък, която така и не регистрира ден трудов стаж, била идеалната булка трофей – млада, красива и готова да гледа къща и дете, за разлика от бившата Мария Игнатова, която прави всичко възможно да е непрекъснато на екран.

Когато станал баща за първи път, Рачков бил твърде зает да прави кариера и да изкарва пари, затова и нямал много време за Митко – младши. Днес обаче се чувствал напълно готов да стане родител, затова с Анита не губили време.

Рачков със звезден 50-ти юбилей: Анита в приказна рокля, майка й зашемети всички с красота (Снимки): С шеметно парти вечерта на 18 септември актьорът Димитър Рачков отпразнува своя 50-и юбилей.  Попу…Sep 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!