Рачков със звезден 50-ти юбилей: Анита в приказна рокля, майка й зашемети всички с красота (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С шеметно парти вечерта на 18 септември актьорът Димитър Рачков отпразнува своя 50-и юбилей.  Популярният комик посрещна годишнината си в столичен ресторант в компанията на приятели и десетки популярни личности от родния шоубизнес.

Сред гостите му бяха Гала с любимия си Стефан, Рафи, който изненадващо се оказа режисьор на новото предаване „С Рачков всичко е възможно“, Геро със съпругата си.

Гала и Стефан

Рожденика уважиха с присъствието си още и Марта Вачкова, Владо Пенев, Виктор Калев.

Рачков с Владо Пенев и Марта Вачкова

Плеяда български знаменитости поздравяваха през целия ден комика за празника му от своите профили в социалните мрежи.

„Днес той има юбилей. В по-голямата част от тази година вървим заедно, плуваме в съседни телевизионни и житейски коридори, но сме приятели.

Честити първи 50, Митаче! Здрав да си ни!“, гласи емоционалното послание на Ники Кънчев.

Ники Кънчев и Рачков

С честитка до Рачков блесна и колоритната актриса Марта Вачкова с думите: „Празнуваме юбилей на приятеля Димитър Рачков. Радост и обич за теб, талантливо момче“, написа тя.

Режисьорът и продуцент Маги Халваджиян, с когото Рачков работи вече дълги години, пък го поздрави с думите: „Едно момче порасна вчера и влезе в клуб 50“.

Маги и Рачков

Златка Райкова и Софи Маринова също не подминаха своя фаворит и го заляха със сърдечните си благопожелания.

Половинката на актьора Анита, напук на всички слухове, че се е разделила с него, се появи на тържеството в чест на любимия си, пременена в бяла рокля като булка. Тя демонстративно целуна Рачков пред камерите, с което тотално разсея плъзналата мълва за край на връзката им.

Анита и Рачков рожден ден

Сред гостите беше и майка ѝ, която е почти набор на избраника ѝ. Красивата дама определено зашемети всички с външния си вид – по нищо не отстъпва на дъщеря си!

майката на Анита Димитрова

Да припомним, че от колегите си в „С Рачков всичко е възможно“ артистичният рожденки получи златен бастун, в чиято вътрешност имаше скрита кама, а също и специална торта за юбилея.

Рачков торта юбилей

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!