Рачков заби нож в гърба на Мария Игнатова: Тя ме използваше

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с която дълги години бяха тандем и пред камерите, и в живота.

Рачков обсипа гаджето си с любов за 22-рия ѝ рожден ден – вижте ги как купонясват (Снимки): Атрактивната млада приятелка на Димитър Рачков , моделката Анита Димитрова , вчера навърши 22 годин…Jun 15 2021vijti.com

Поредната порция стрелички в гърба на Мария Рачков изстреля по време на последния епизод от първия сезон на забраненото му шоу по Нова тв, съобщава агенция „Пик“. От своята сцена комикът призна изненадващи факти от личния си живот, използвайки чувството си за хумор.

Една от участничките в конкурса „Мис Рачков“ сюрпризира водещия с въпроса дали е бил с жена, чиито крака са студени. „Имал съм такива жени, че като легнеш до тях, и те хване треска. Да не споменавам имена в ефир, че не е удобно. Известни са. Мен само ме използват за трамплин! Която мине през мен и отскача! После стават водещи, всичко водят“, отвърна Рачков.

Няма и грам съмнение, че с думите си той визира именно Мария Игнатова. Докато двамата бяха заедно, тя се носеше на гребена на вълната. Освен като водеща на „Господари на ефира“ Игнатова получаваше и други ангажименти в риалити формати, постоянно с Рачков ги канеха за водещи на всевъзможни мероприятия и семейни тържества.

След раздялата им обаче кариерата на Мария рязко тръгна надолу. След свалянето на шоуто за гафове от ефира на Нова тв тя стоя без работа в продължение на година и половина, преди Иван и Андрей да й подадат ръка миналата есен и да я поканят в „Папараци Ново 20“.

Рачков не за пръв път иронизира бившата си, която наричаше „голямата ми любов“, в телевизионен ефир. Преди време, докато още водеше „Капките“, двaмaтa със Зуека ce чyдexa ĸoя e билa ĸyмa нa cвaтбaтa му с Aни Bичeвa пpeди гoдини. Ha вeнчaвĸaтa ĸyм бe Paчĸoв, a ĸyмa Игнaтoвa, зaщoтo тoгaвa двaмaтa вce oщe бяxa двoйĸa.

Рачков изригна: Мария ме използваше за трамплин! Като легнех до нея и…Димитър Рачков за първи път реши да проговори за бившата си Мария Игнатова. Комикът не се стърпя и н…Jun 12 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!