Рачков обсипа гаджето си с любов за 22-рия ѝ рожден ден – вижте ги как купонясват (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Атрактивната млада приятелка на Димитър Рачков , моделката Анита Димитрова , вчера навърши 22 години. Естествено, поводът бе отбелязан както подобава в отбрана компания, а влюбеният комик обсипа половинката си с внимание и подаръци за рождения ѝ ден.

Анита отпразнува личния си празник в компанията си любимия си в поп фолк клуба на Константин.

Рачков изригна: Мария ме използваше за трамплин! Като легнех до нея и…Димитър Рачков за първи път реши да проговори за бившата си Мария Игнатова. Комикът не се стърпя и н…Jun 12 2021vijti.com

Анита и Рачков

Коцето публикува на стори в Instagram кадри от купона.

Анита е била облечена в къса рокля с ресни и както се вижда, всички много са се забавлявали.

Рачков и Коцето

По-рано през деня рожденичката качи снимка и на красив букет, който е получила от 48-годишния Рачков. Макар че комикът е с 26-години по-възрастен от нея, двамата са много щастливи заедно и не го крият.

красив букет

Припомняме, че преди нея Митко Рачков имаше дългогодишна връзка с колежката си Мария Игнатова. Той има и син, който е кръстен на него, от връзката му Христина Апостолова.

Стефан на Гала наруши правилата: Пусна снимка на Рачков с новата му половинкаМакар още в края на миналия октомври да стана ясно, че Димитър Рачков и плеймейтката Анита Димитрова…Jun 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!