Разследват хайлайф атракцията – адвокатката Биляна Тончева, за измами

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Върви слух, че популярната в хайлайф средите адвокатка Биляна Тончева е разследвана по подозрения, че извърша шашми с европроекти, научи HotArena.
Срещу Тончева имало данни, че пред фирми, кандидатстващи по проекти се е хвалила, че може да уреди финансиране във всяко министерство, но срещу кеш бек от 30-40 % от стойността на проекта. Този кеш бек отивал за нейни хора – чиновници, обикновено директори на дирекции, от които зависи даването на зелена светлина по проектите.
Тънката подробност е, че въпросните директори дори и не познавали Тончева, камо ли да са искали пари от нея. Много е възможно обаче информацията за тези 30-40% да е невярна или госпожа Тончева просто да се е шегувала. Което означава, че ако тя иска пари извън нормалния хонорар за избработка на проект, клиентите на Биляна Тончева спокойно могат да не и дават нищо извън регламентираното, защото дамата чисто и просто тества чувството им за хумор.
Разследват Веско Маринов за далавери: Прибрал милиони от обществени поръчкиPaзcлeдвaт Becĸo Mapинoв зa дaлaвepи Πeвeцът oт Πoлcĸи Tpъмбeш-Becĸo Mapинoв гyшнaл милиoни oт cĸaнд…Jun 26 2019vijti.com

HotArena дори и не може да си помисли, че може да става въпрос за корупция и измами!
До HotArena обаче достигна много подробна и конкретна информация за изключително скандални афери, в които е замесено и името на адвокатката. Скоро след като проверим информацията ще разкрием аферите. Освен с игри с европейски проекти, в определени кръгове тя има имидж на топ интригантка. Незнайно по каква причина Биляна Тончева се мисли за ВИП персона. Тя е от типа „на всяка манджа мерудия“. И по-точно – ходи да се снима на всякакви светски събития. И определно се превръща в атракция!

Пищната юристка не пропуска да се появи на благотворителни балове, концерти и всякакви вечерни соарета, включително и на детска асамблея. Работното й време в кантората е доста по-кратко, отколкото присъствието й на подобни мероприятия. Тя често е в компанията на бизнесдамите Мария Косева, Вили Боршукова, Гергана Ташкова и др. Тончева отбелязва личните си празници в скъпарски заведения, на които глас извиват звезди като Васил Найдено и Йорданка Христова. Тончева се е „селфирала“ дори и с Цар Симеон, показва разходка из фейсбук страницата й. Незнайно как и по какви критерии тя попада и в класацията“ “Топ 20 успелите българки” на светски сайт?!
До дни ще разкрием супер пикантни клюки и по конкретно какво се твърди, че Биляна Тончева говорила зад гърба на уж „близките й приятели“ от хайлайфа.
Източник: Хотарена
Радост Драганова със забрана да напуска страната: Обвинена е в измама и пране на париТелевизионната водеща и бизнес дама Радост Драганова получи преди дни обвинение в измама и пране на …Jul 11 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!