Радина Кърджилова роди момченце в Пловдив, съхраняват стволови клетки от пъпната връв / СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за втори път. Йоан се роди в 8.43 часа тази сутрин в пловдивска АГ болница с помощта на д-р Даниел Ставрев. Застраховка на здравето на Йоан Радина Кърджилова и Деян Донков избраха да направят, като съхранят стволови клетки от пъпната връв за период от поне 20 години в българската тъканна банка „Селена целс“. Бебето е с идеално тегло от 3290 грама и ръст 51 сантиметра.

Радина Кърджилова зарадва всички с много бременното си коремче, което показа (снимка)

23-ти е и датата на раждане на по-голямото дете на Радина и Деян – Христо, който през юни ще стане на пет годинки. Малкият батко чакаше бебето с нетърпение и обеща да помага на мама в грижите за Йоан. Така помощниците стават двама, защото при отглеждането на Христо Деян взима дейно участие, каквото вероятно ще има и в грижите за Йоан. Актьорът описва майката Радина като чувствителна, грижовна и любвеобилна. Но най-важното е, че в родителството двамата са истински отбор.

Последните месеци на бременността на Радина минаха с леки неразположения, причинени от умора и тежест, а в началото на март актрисата се зарази с коронавирус. В момента и майката, и бебето са в отлично здраве, споделят от УСБАЛАГ „Селена“ и допълват, че се очаква да бъдат изписани от болницата в края на седмицата.

MARICA.BG

ЧЕСТИТО! Деян Донков и Радина чакат бебеРадина Кърджилова и Деян Донков отново ще стават родители. Актрисата е бременна в третия месец, като…Sep 27 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Търговци заобикалят локдауна с два трика, пише в.“Телеграф“. Рестрикциите този…
error: Content is protected !!