Нещата, които мъдрата жена никога няма да поиска от любимия си мъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Претенциите убиват връзките много бързо. Но не това искате вие. Бъдете по-мъдри!
Ето 6 неща, които мъдрата жена никога няма да поиска от мъжа:

Млада жена бе убита , след като пет пъти съобщила в полицията, че е преследванаМлада жена бе убита, след като пет пъти съобщила в полицията, че е преследвана. Полицаите ѝ наложили…Mar 24 2021vijti.com

1. Тя е самодостатъчна и няма нужда да да бъде издържана
Не говорим за децата – сега говорим само за вас. Срещайки мъж, жената започва да отправя искания от рода на „нахрани ме, облечи и забавлявай“.

Но всъщност мъжът е длъжен да издържа само децата си, както всъщност и жената. Той може да ви издържа, ако иска, но като цяло не е длъжен да го прави.

2. Тя не моли мъжа да се откаже от това, което обича

Никога не го молете да напусне работата или да се откаже от хобито си, за да прекарва повече време с вас.

Зрялата жена разбира, че това ще направи мъжа нещастен, защото животът му се състои от много компоненти, а не само от работата и жената, която обича.

3. Тя не принуждава мъжа си да изоставя приятели и семейство

Случва се да не понасяте някои от неговите приятели или роднини. Но това не означава, че той трябва да спре да общува с тях заради вас.

Дори да ви се струва, че имат лошо влияние върху него. Нямате представа колко е важно дългосрочното приятелство за мъжете. Е, близките ни са важни за всички нас, дори понякога да ни дразнят.

4. Тя не иска да споделя интересите и

Ако мрази да танцува, а вие мечтаете да танцувате салса с него, той най-вероятно ще откаже и нямате право да настоявате. Само си представете, че той например ви влачи на риболов всяка седмица в 5 сутринта.

Може да не споделяме всички хобита един с друг и това не означава липса на любов и взаимно уважение.

5. Тя не го принуждава да стане различен човек

Жена, която знае истинската стойност на връзката, не изисква от партньора си да се променя. Тя се влюбва в реален човек и знае, че хората се променят само когато те сами го искат.

Напротив, мъжете ценят тези, които ги приемат такива, каквито са, и нежно ги вдъхновяват да се променят.

6. Тя му се доверява

Мъдрата жена не изисква никакви доказателства от партньора си. Когато една връзка се гради на доверие, на жената никога не би й хрумнало да го помоли да покаже мобилния си телефон или да й даде парола от пощата.

Зрелият човек би приел подобни действия за неуважителни и би бил прав.

За да запазят мира и хармонията в една връзка, и двамата партньори трябва да правят компромиси и да отстъпят в някои моменти.

Уважение, сърдечност, търпение и съпричастност – това е, което трябва да бъде много в отношенията между двама зрели хора.

По материали на roxy

Вихра, бившата жена на Иван, с тотална промяна – ето как изглежда днес (Снимки): Вихра Петрова все още си остава по-известна за мнозина като бившата жена на подуцента Иван Христов …Mar 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!