Даренията на Делян Пеевски са цирк. Раздават като дарения наши пари (ВИДЕО)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Хората започнаха да се страхуват, защото го направиха както трябва – с брифингите, с военния по телевизията. Спрях да гледам новини и спрях да се плаша“, това заяви в предаването “Честно казано с Люба Кулезич“ по ТВ Евроком музикантът Дичо Христов.

Той категорично заяви, че народът ни е научен с времето да се наведе и да мълчи, защото сме свикнали да бъдем лъгани.

Николай Бареков: Слави, колко ти плати Цветан Василев, за да плюеш мен и Пеевски?Новият чака-рака месия Слави Трифонов учреди партията си „Няма такава държава” при почти криминални …Oct 20 2019vijti.com

„Господин Банов се върти само и само, за да си запази мястото. Каза, че ще направи нещо, но няма нищо да направи. Няма да помогне със сигурност. Никога не се помагало правилно на културата“, заяви още любимият музикант на много българи.

„Всички в парламента са заедно. Само за пред нас е целият цирк“, коментира Дичо.

 

„Шега да не е някаква с тези дарения на Пеевски? Това е един голям цирк, който гледаме. Раздават като дарения наши пари“, категоричен бе Христов по повод даренията на депутата от ДПС Делян Пеевски.

Цялото интервю на Люба Кулезич с Дичо можете да изгледате след 1:41:30 във видеото:

Вежди Рашидов, ГЕРБ 2013 г: Пеевски е дете, опасно за националната сигурност. Рашидов 2020 г: Господин Пеевски е най-добрият дарител. Да му благодаримДелян Пеевски е дете, което купува цяла България. Това заяви пред bTV Вежди Рашидов от ГЕРБ през юни…Apr 24 2020vijti.com

ФАКТИ.БГ

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!