Вежди Рашидов, ГЕРБ 2013 г: Пеевски е дете, опасно за националната сигурност. Рашидов 2020 г: Господин Пеевски е най-добрият дарител. Да му благодарим

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Делян Пеевски е дете, което купува цяла България. Това заяви пред bTV Вежди Рашидов от ГЕРБ през юни 2013 г.

Днес 7 години по-късно Рашидов обяви пак пред БТВ: „Чест прави на господин Пеевски. Изкарваха го най-черния ангел, а се оказа най-големият дарител». «При цялата тая беднотия ние ще минем всички граници от омразата, ако сега не му благодарим. Добро е делото, което върши господин Пеевски», каза още Рашидов. И продължи: «Човекът дава пари и помага в тежка ситуация. Когато всички му се подмазваха, аз го критикувах. Да, ама сега жестът е добър, жестът е за всички ни, жестът е смислен“.

Последното предаване на Милен Цветков е за мегааферата с фурмите от Дубай, които щаба обяви за „медицински консуматив“Последното предаване на Милен Цветков от вчера е за мегаскандала с лъжата на щаба на Мутафчийски за …Apr 20 2020vijti.com

Преобръщането на Рашидов от ГЕРБ е не с главата наопаки, а е като влакче на ужасите в пълен лупинг. Явно и Рашидов е преживял за тези години „силен личностен катарзис“, ако трябва да цитираме думите на Станишев от 2013 г. по адрес на същия този Пеевски.

Ето ги думите му преди 7 години:

Това е едно милионерче, охранено, на 30 години, което ми гради образ„, коментира Рашидов медийни публикации по свой адрес в определени издания.

Той добави, че смята да съди медиите, в които са се появили въпросните публикации.

Оказва се, че всички печатни медии са на Пеевски. Казах преди дни, че това е опасно за националната сигурност„, обясни бившият министър.

Омърсен е синът ми, омърсени са и внучките ми“, заяви Рашидов и добави, че конкретната публикация във в. „Уикенд“ съобщавала, че той ползва услугите на проститутки, а под текста била поместена снимка на внучките му.

Майката на депутата от ДПС Делян Пеевски – Ирена Кръстева го посъветвала да си потърси правата в съда.

„Всеки, който се докосне до Доган, започва да управлява пари“, категоричен беше ексминистърът и призова да се види откъде Делян Пеевски има пари: „Как идват от селата едни момченца и ходят с костюми и златни очила.“

По думите му лошият имидж на българските турци идва благодарение на върхушката на ДПС.

Позицията му дойде в коментар на негативните настроения срещу областните управители на Благоевград и Пловдив и протестите, до които това доведе.

Николай Бареков: Слави, колко ти плати Цветан Василев, за да плюеш мен и Пеевски?Новият чака-рака месия Слави Трифонов учреди партията си „Няма такава държава” при почти криминални …Oct 20 2019vijti.com

PETEL.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!