Поп фолкът кипна! Мара Отварачката „взриви“ ефира!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Поп фолкът кипна! Чалга певицата Мария „взриви“ ефира! Защо ли? Ето какво се случи:

Мара Отварачката, както е по-известна въпросната дама, потвърди, че ще става булка за трети път. Това се случи по време на първия епизод от новия сезон на „Забраненото шоу на Рачков“, където изпълнителката имаше кратка роля.

Мара Отварачката лети от щастие: Намерих мъжа на живота сиТова ексклузивно признание направи Мария специално за „България днес“. След десетките спекулации по …Jul 29 2021vijti.comТя изскочи от сандък след фокус и не спря да се хили на шегите на комика, който веднага я попита „Чувам, че нещо ще се случва в живота ти за трети път, вярно ли е?“, а Мария без много да увърта отговори „Ами дааа… да!“, с което потвърди, че ще бъде булка отново.

Рачков обяви и скорошно гостуване в шоуто на певицата, която ще разкаже повече за прекъсването на кариерата си и своята нова любов. Сега нейн избраник е Мирослав Руменов Соколов, който беше грешно представен в началото като Мерджанов. Самата Мария вече промени фамилията си в социалните мрежи на Соколова.

В края на шоуто на Рачков тя трябваше отново да се появи на сцената заедно с останалите известни гости като цирковата фамилия Балкански. Въпреки че обяви името й, Рачков с удивление видя, че тя не се появява край него и затова бързо извика името на Християна Луизу, която излезе на сцената, както и всички останали.

Това е жената, която Мирослав изостави заради Мара Отварачката / СНИМКАФолк певицата Мария развалила щастливия брак на настоящия си любовник Мирослав Мерджанов. Милионерът…Jul 31 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!