Мара Отварачката лети от щастие: Намерих мъжа на живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това ексклузивно признание направи Мария специално за „България днес“. След десетките спекулации по адрес на новата й връзка, певицата разказа пред вестника за своя път в живота и за своите избори. Мария, която в последно време загатна за присъствието на специален мъж в живота си в своите профили в социалните мрежи, разкри името на загадъчния си любим. Певицата споделя, че мъжът на живота й се казва Мирослав, без да уточнява с какво се занимава и каква е фамилията му.

Дъщерята на Мария се пече в Занзибар без мама – вижте каква красива тийнейджърка е Марая (Снимки): Макар дълго да бяха в обтегнати отношения, Мария и бившия ѝ мъж и баща на Марая , Mитĸo Aндoнoв , …Mar 12 2021vijti.com

„Ние няма от какво да се крием! Намерих мъжа на своя живот и той се казва Мирослав! Живеем заедно!“, признава певицата пред вестника.
Мария разкрива, че вече се чувства достатъчно спокойна и връзката й е напълно осъзната. Не обръща внимание на хейтърите, напротив, пожелава им някога да могат да изпитат любов като нейната.

Обичам по начин, по който не съм успявала досега. Пожелавам си наистина само да сме здрави и съм сигурна, че малко по малко нещата ще ни се подредят, така както при всички нормални хора. Може би за всички е загадка и се вълнуват, защото досега не съм качвала снимки с мой партньори и не съм стигала до толкова сериозни действия. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е щастлив, не трябва да се притеснява да споделя и да показва любовта си.

Това, че има интерес, е заради моята професия, аз съм свикнала“, споделя изпълнителката на вечната балада „Спомен“. Миньончето на попфолка, каквото е прозвището на гласовитата певица, през годините има два брака зад гърба си. От първия с Димитър Андонов има дъщеря Марая. Втората й сватба е с Христиан Гущеров, с когото се развеждат след няколко години. Въпросът готова ли е да бъде булка за трети път не я притеснява и Мария отговаря:

„Честно да си кажа, не знам дали се виждам като булка, но със сигурност ще нося фамилията на Мирослав. За мен каквито и постижения да има една жена в работен план, тя трябва да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа й. Жената трябва да се отдаде на 100% и за да принадлежи на някого, най-малкото, което може да направи, е да носи с гордост името му.“ Мария признава, че вярва в църковния брак, защото гражданският е просто един подпис.

„Християнка съм и моментът, в който застанеш с цялото си откровение и вяра, е много силен. А това, че ще нося фамилията му, е лична гордост“, признава разбиранията си певицата. Вярва, че ще отгледат децата си в любов и хармония. Мария приема двете деца на Мирослав с огромна любов. „Общо имаме три деца и ще им се радваме. Аз съм обичлив човек и това не е тайна. Ангажирана съм с децата. Горд родител съм на умно и възпитано дете и смятам, че мога да бъда полезна и съм приела всичко около него като част от него и мен. Всичко ни е общо“.

Докато говори за любовта си, изпълнителката звучи изключително окрилена. Разказва, че е живяла в много лишения в личен план и стига до заключението, че е крайно време да си позволи да изживее щастието си. Макар да не споделя от колко време са заедно и как точно са се запознали с Мирослав, Мария казва, че за пръв път е изключително доволна и спокойна в отношенията си. Певицата, която неотдавна отбеляза 20 г. на сцената, разказва, че е приела всички позитиви и негативи на известността си. Решението й да слезе от сцената, което взе миналата година, е обмислено.

„Реших, че е крайно време да отделя за себе си и дъщеря ми време, което не може да бъде заменено нито с материалното, нито с каквото и да е друго. Ще бъда напълно откровена – аз съм една от жените в България, която е имала възможността да живее всякак. Горда съм с живота си назад, с дъщеря ми, с постиженията си.“ Връщайки времето, в което е активна на музикалната сцена, Мария признава:

Жертвала съм себе си, семейството си, детството на Марая…Стигнах до заключение, че на 39 г. на мен не ми остава нищо друго, освен да се наслаждавам на всичко назад. Моята истина е, че в бързането всеки ден с ежедневните си задачи и казуси жертваме собственото си време. Оттук насетне искам само да сме здрави. Не гоня максимума от живота си, защото това води до пороци и по-лошото – до нещастие.“

Въпреки че в продължение на две десетилетия прави едни от най-големите хитове в попфолка, Мария взима решението да спре активната си кариера. Не поема ангажименти. Участията й в клубовете остават в миналото. „Отдала съм се на личния си живот. Не планирам нови песни и клипове. Достатъчно съм дала от себе си. Радвам се, че Цвети Янева ми подари последната песен, която изпях. Оттук насетне много лекичко ще действам. Ако има нещо, което е много красиво и интересно, ще се възползвам“, говори Мария за музикалните си планове.

Тамара Глоба: Тези зодии ще са най-големите късметлии през 2021 г.Всички се надяваме 2021 година да е много по-добра от 2020 г. На този етап астролозите твърдят, че н…Jan 19 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!