Поканиха Кубрат Пулев за рекламно лице на България, чакат го 300 хиляди

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Пулев приел предложението на Николина Ангелкова за средата на лятото
Боксовата ни звезда Кубрат Пулев ще рекламира страната ни с личното си присъствие на Роженския събор тази година, пише „Марица“.
Съборът на народното творчество и животновъдство “Рожен“ ще се проведе от 19 до 21 юли. Кубрат Пулев, който е рекламно лице на кампанията „Година на вътрешния туризъм“, е приел поканата на министър Николина Ангелкова да посети Роженския събор като най-мащабното общобългарско събитие за годината.
Ангелкова лично поканила боксовата легенда така да рекламира страната ни.Пази се, Джени Суши: Любимата на Кубрат Пулев пристигна в КалифорнияПосещението на Андреа не е свързано със случая, а вероятно е по работа Половинката на Кубрат Пулев А…Apr 7 2019vijti.com

Съборът на Роженските поляни се очаква да събере 300 000 души. Те ще гледат конкурсната програма за певци, инструменталисти, народни танци, обичаи и словесен фолклор на 4 или 5 сцени.
За събитието организаторите издирват производител, който да направи огромен пилон, висок 80 метра.
На него ще бъде окачен 8000 квадратни метра трикольор, който ще бъде символ на събора и ще остане и след него на поляните на Рожен. Община Смолян организира концерта по откриването на събора и звездната родопска вечер, както и цялата конкурсна програма, като подготвя награден фонд и грамоти за всички участници.

В организацията на фолклорния конкурс на останалите сцени ще се включат и общините Девин, Чепеларе и Баните. Съборът на Рожен е част от националния културен календар.
Припомняме, че тези дни стана ясно, че целувката на Кубрат Пулев,
която той лепна на скандалната журналистка Джени Суши при интервю,
ще му коства загуба от 10 милиона долара.
Кобрата е бил изключен от списъка на възможните съперници на Антъни Джошуа за мач на 1 юни, след като Джарел Милър бе хванат с допинг.

До този развой се е стигнало, след като промоутърът на Пулев Боб Аръм е декларирал, че българинът е със спрени права в Калифорния и в средата на май ще трябва да се яви на изслушване.
Това е стопирало преговорите за мач с Джошуа, който според сайта щял да донесе 10 милиона долара на Пулев.
Източник: Блиц
Кубрат Пулев – Кобрата може и да отърве съда: Джени Суши иска му иска тлъста сума за да оттегли искаСкандалната Джени Суши и адвокатката й Глория Олред са поискали 600 000 долара от боксьора ни Кубрат…Apr 4 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!