Откриха разложени трупове на съпрузи в Монтанско

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Двама възрастни – мъж и жена са открити мъртви в къщата им в монтанското село Игнатово. На страшната гледка се натъкнала кметицата на селото Райка Горанова. Тя е забелязала, че мъжът не ходи за хляб до магазина, както обичайно, затова решила да ги посети. В стая в дома на семейството кметицата намерила безжизненото тяло на мъжа на земята, а съпругата му умряла на леглото.

Какво показа ДНК експертизата на труповете, открити в бидони край НегованТърсят по ключ-дубликат колата на дядото – раздрънкана и френска на 20 години Убитите мъж и жена, чи…Aug 23 2019vijti.com

И двата трупа са били в стадии на разлагане. Полицията веднага отишла на място и тъй като по главата на възрастния мъж имало рани униформените служители се усъмнили, че смъртта му е настъпила след удар. По-късно аутопсията показала, че раната на главата е причинена от животно, съобщава BulNews.

Когато се натъкнала на зловещата находка, кметицата на селото е забелязала, че от стаята е изхвърчала котка. Няма данни за взлом или насилствена смърт. Под леглото са намерени и 9 хиляди лева.

Възрастното семейство има двама сина, които живеят в чужбина. Жената е била инвалид и почти не се движила, а мъжът се грижил за нея. Най-вероятно той е починал пръв, а тя е намерила смъртта си от глад.

Източник: НОВИНИ.БГ

Убийците от Негован признаха с какво са разфасовали труповете: Полицията пуска водолази за още уликиИзлязоха на яве още подробности от бруталното убийство на Йордан и Марияна Атанасови. Треньорът по б…Sep 1 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!